Бивш фотомодел от Полша обвини холивудския продуцент Харви Уайнстийн се

...
Бивш фотомодел от Полша обвини холивудския продуцент Харви Уайнстийн се
Коментари Харесай

Бивш фотомодел обвини Харви Уайнстийн, че опитал да я склони към близост, когато била на 16

Бивш фотомодел от Полша упрекна холивудския продуцент Харви Уайнстийн се е опитал принудително да я склони към интимна непосредственост, когато е била малолетна, предадоха международните организации.

Жената, чието име не се оповестява, се е обърнала към съда в нюйоркския регион Манхатън. Тя твърди, че се е срещнала с Уайнстийн на празненство в Ню Йорк през 2002 година, когато била 16-годишна. Продуцентът предложил на момичето, което желало да стане актриса, да се срещнат след няколко дни на работен обяд. Но вместо това я отвел в нюйоркската си квартира.
Трета жена упрекна Харви Уайнстийн в полово принуждение Не се дават детайлности за нейната идентичност
Там Уайнстийн пристъпил към нападателни и сплашващи опити да я склони към нежелана непосредственост, с цел да може да получи кариера на актриса. Жената се съпротивлявала и му отказала, което вбесило продуцента, само че той въпреки всичко я оставил да си замине, се споделя в правосъдните документи.
Харви Уайнстийн: Невинен съм Той отхвърля да е правил каквото и да било без единодушието на другата страна
След това Уайнстийн в продължение на 10 години се опитвал да реализира непосредственост с нея и даже й дал да се снима в епизодична роля в един от неговите планове. Но продуцентът не съумял да реализира своето.
Адвокатът на Уайнстийн Бен Брафман дефинира обвиняванията като изфабрикувани и несъответстващи на действителността.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР