Бивш електроженист в ТЕЦ "Бобов дол" е загиналият в катастрофа,

...
Бивш електроженист в ТЕЦ "Бобов дол" е загиналият в катастрофа,
Коментари Харесай

Трагедия: Сашо сбъдна мечтата на живота си, но смъртта го покоси край Дупница! СНИМКИ 18+

Бивш електроженист в Топлоелектрическа централа "Бобов дол " е починалият в злополука, станала през вчерашния ден на пътя Дупница-Кюстендил. 60-годишният Александър Василев от бобовдолската село Голем Върбовник пътувал с мотор чопър в посока Дупница. В местността Бинека той навлязъл в насрещното пътно платно и се блъснал челно в автомобил „ Хонда”. Моторът изхвърчал в дерето край пътя, а мъжът умрял на място.



Жена от Кюстендил не съумяла да реагира на неочакваното прекъсване на хондата и се забила с голфа си в нея. Шофьорите на двата автомобила са без пострадвания, прецизира struma.bg.

БЛИЦ напомня, че тежкият пътен случай стана през вчерашния ден към 17,00 часа . На място пристигнали два пожарни автомобила и екип на Спешен център – Дупница. Движението било спряно, до момента в който се правиха следствени дейности. По първични данни мотористът се е движел с доста висока скорост.



Загиналият Александър Василев се пенсионирал преди две години от Топлоелектрическа централа "Бобов дол ", където работил дълги години като електроженист. Тогава пред сътрудниците си декларирал, че ще реализира фантазията си да стане рокер. Купил си чопъра и рокерски костюми. "Откакто го купи, не слизаше от мотора ", споделиха осведомени.

Директорът на Топлоелектрическа централа "Бобов дол " инж. Емил Христов изрази съболезнования към околните на Василев и съобщи: "Сашо беше добър експерт и когато имаше потребност, го викахме на работа на цивилен контракт. Жалко, отиде си един добър човек! ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР