Бивш британски подполковник каза, че Обединеното кралство никога не е

...
Бивш британски подполковник каза, че Обединеното кралство никога не е
Коментари Харесай

Бивш висш офицер от армията издава смразяващо предупреждение за Обединеното кралство, ако Владимир Путин предизвика война

Бивш английски подполковник сподели, че Обединеното кралство в никакъв случай не е било по-слабо във военно отношение и по-уязвимо от нахлуване от Русия.

Той предизвести, че в случай че Обединеното кралство бъде въвлечено във война с армията на Владимир Путин, тогава неговата войска е зле оборудвана и зле готова да се изправи пред предизвикването и по всяка възможност ще бъде победена.

Думите му идват, откакто във вторник се появиха известия, че английското държавно управление към момента няма народен проект за защита на Обединеното кралство или активизиране на своя народ и промишленост във война, макар възобновените закани от спор.

Глен Грант е служил 37 години в английските въоръжени сили и е работил като консултант в украинското министерство на защитата. „ Мисля, че Русия мисли, че сме куп простаци и евентуално просто чакаме, до момента в който в действителност съумеят да натъпчат Украйна, по този начин да се каже, преди да преминат към някой различен “, сподели той съгласно известията.

" Англия е особе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР