Бивш английски свещеник, който се раздели с много по-младия си

...
Бивш английски свещеник, който се раздели с много по-младия си
Коментари Харесай

Английският свещеник, изритан на улицата от младия си румънски съпруг, си го връща обратно с отчаян ход

Бивш британски духовник, който се раздели с доста по-младия си брачен партньор, откакто му купил първокласен апартамент в Букурещ, се надява, че ще двамата ще съумеят да оправят връзките си. 79-годишният Филип Клементс се омъжил за 24-годишния румънец Флорин Марин, откакто се срещнали в уебсайт за запознанства, оповестява „ Дейли Мейл “.

Сватбата им била в нарушаване на каноните на Англиканската черква, която не разрешава на своите чиновници да подписват еднополови бракове.

Влюбеният до уши пенсиониран викарий продал дома си в Кент за 214 000 паунда, с които купил на мъжа си първокласен апартамент в Букурещ. Въпреки това младият модел скъсал с него и го оставил безприютен и опустошен.

Сега Клементс се надява да възпламени още веднъж искрата и се е зарекъл, че ще впише младия купонджия в наследството си.

„ Трябва да бъда реалист. Ставам на 80 през август и желая да го видя обезпечен. Той е единственият, на който мога да оставя нещата си. Не се виждам доста с братята си, а и на тях не им трябват. Ако всичко върви добре, той ще бъде в наследството ми “, изясни старецът.

След сватбата младият модел Марин станал звезда в Румъния и бил канен в доста телевизионни излъчвания. Двамата, обаче, се разделили, защото младежът прекалено много обичал нощния живот на Букурещ, а англичанинът не могъл да издържи нито на темпото, нито на харчовете му.

Скоро след раздялата Марин си намерил нов мъж, с който се фукал, че е по-богат от Филип. Според някогашния духовник, обаче, тази връзка е изфабрикувана от румънските малките екрани, които съзнателно създали по този начин, че моделът и новият му другар да се срещнат.

„ Планираме да прекараме септември и Коледа дружно и да се надяваме, че нещата ще потръгнат. Но не желаеме да отиваме прекомерно надалеч към момента. Той е млад и си има проекти. Но не мисля, че ще аз ще умра скоро, към момента има няколко години в това остаряло тяло. Той ми е брачен партньор. Искам да се усеща сигурен. Нямам доста какво да му оставя, защото продадох къщата “, описа още свещеникът.

„ Той не е с мен поради парите. Знае, че нямам доста “, прибавя той.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР