Бивш американски шпионин №1 каза, че му е отнето правото

...
Бивш американски шпионин №1 каза, че му е отнето правото
Коментари Харесай

Бивш директор на ЦРУ: Тръмп има тайни споразумения с Русия

Бивш американски разузнавач №1 сподели, че му е отнето правото на достъп до секретна информация в опит от страна на президента Доналд Тръмп да плаши критиците и да сложи в невъзможност следствието на връзките с Русия.
В оповестена във в. " Ню Йорк Таймс " публикация някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренан съобщи, че решението на Тръмп за унищожаване на разрешението му за достъп е политически стимулирано.
" Г-н Тръмп явно обезверено се пробва да опази себе си и от околните си ", споделя Бренан, виждайки " опит за заплашване за безмълвие други, които биха се осмелили да го провокират ".
Бренан, който до януари 2017 година беше началник на Централно разузнавателно управление на САЩ, остро отхвърли изказванията на Тръмп, че по време на акцията му не е работено с Русия за продобиване на изборите през 2016 година
" Твърденията на господин Тръмп за липса на секрети съглашения са, с една дума, нелепости ", написа той.
Дори и съгласно стандартите на изпълнената с гневни рецензии епоха на Тръмп, думите на Бренан съставляват невиждана офанзива от страна на американските секрети шпиони против собственик на белия дом, установи Агенция Франс Прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР