Бивш активист от Партията за независимост на Великобритания, който си

...
Бивш активист от Партията за независимост на Великобритания, който си
Коментари Харесай

Съюзник на Фараж: Чернокожите мъже са свързани с насилие заради високия тестостерон

Бивш деятел от Партията за самостоятелност на Англия, който си партнира с Найджъл Фараж в акция за основаване на нова политическа партия в поддръжка на Брекзит твърди, че закононарушенията и неналичието на татко в фамилиите измежду чернокожите мъже е поради високи равнища на тестостерон . Катрин Блейклок също твърди, че по-ниските достижения на чернокожите в образованието могат да имат биологична основа, написа " Гардиън ".

Тя също по този начин изрази безпокойството си от " мюсюлмански анклави ". Блейклок счита, че питателните банки би трябвало да бъдат отстранени, тъй като основават " подвластно и затлъстяло население ".

Блейклок е някогашен претендент за народен представител и представител по стопански въпроси на Партията за самостоятелност на Англия.

Фараж се закани да взе участие на парламентарни, локални и европейски избори с нова партия, в случай че Брекзит бъде спрян.

Блейклок напусна Партията за самостоятелност на Англия през декември. Тя последва Фараж, откакто актуалният водач на партията Джерард Батън назначи крайнодесния антиислямски деятел Томи Робинсън като консултант.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР