Битови драми мъчат водещия на сутрешния блок по Би Ти

...
Битови драми мъчат водещия на сутрешния блок по Би Ти
Коментари Харесай

Антон Хекимян в див скандал със строители

Битови драми мъчат водещия на утринния блок по Би Ти Ви Антон Хекимян , разбра HotArena .

Гневът на журналиста провокирала строителна компания , която почнала да подвига блок тъкмо под неговата тераса и без позволение отсякла всички дървета, които му правели сянка.

Тони незабавно реагирал остро на тази неправда и изискал контакт с шефовете на строителното сдружение, само че диалог по този начин и не получил . Възмущението си от обстановката, която е постоянно срещана в столицата, тв водещият изрази в профила си във „ Facebook “.

„ Нарязани дървета. Много елементарно се разчиства всичко, когато ще се строи постройка. Това е гледката от балкона ми довечера. Никой от съседите ми не е получил уведомление, че стартира градеж. Редовно ревизираме и знаем, че позволение не е издадено. Оспорваме бъдещия градеж, тъй като в терена има остарели дървета, само че май към този момент ги няма. Никой нищо не е видял на оживения бул. „ Братя Бъкстон “. Сигурно ще има глобичка за сечта или залесяване на друго място. Толкова “, написа той и добави няколко фотоси от сътворените под носа му пакости.

Всъщност Хекимян е новодомец от съвсем 2 години. Преди това той обитаваше скромна квартира в столичния квартал „ Иван Вазов “. Благодарение на пестеливостта си обаче съумя да си купи свое жилище, което се намира в кв. „ Бъкстон “. Апартаментът му е в остарял, само че подреден блок в зелената и влиятелна част на региона. Там цените на жилищата на квадратен метър не падат под 1000 евро. Според комшиите му в „ Бъкстон ”, които са удовлетворени, че имат ВИП комшия, Хекимян не парадирал нито с жилището си, нито с мощната си кола и се държал непретенциозно и възпитано с близките , предават от Ретро.

„ Редовно стопира да си приказва с нас. Често сяда пред блока и разисква с хората всевъзможни тематики. Винаги е ухилен, постоянно е положителен. Със сметките за входа в никакъв случай не закъснява “, изясняват съседите на тв водещия. Те допълват още, че апартаментът му не бил обзаведен първокласно, тъй като видели да се вкарват напълно елементарни мебели от известни вериги магазини с национални цени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР