Биткойн отново падна под прага от $30,000, което доведе до

...
Биткойн отново падна под прага от $30,000, което доведе до
Коментари Харесай

Каква стратегия предприемат Биткойн инвеститорите в момента?

Биткойн още веднъж падна под прага от $30,000, което докара до отчаяние измежду притежателите, закупили по време на неотдавнашния бичи напредък.

Тази непредсказуемост на Биткойн накара доста вложители да възприемат дълготраен метод към монетата. Данните на Glassnode разкриват, че общото предложение на Биткойн, държано от дълготрайни притежатели, към този момент е достигнало исторически връх от 14.5 милиона BTC.

Густаво Фариа, прочут експерт проучва съотношението на облагата от изразходваните средства (SOPR) за кохортата на краткосрочните притежатели (STH), за което беше открито, че е доста близо до 1. SOPR разкрива осъществената облага и загуба от валутите, обменени във веригата.

Ако цената е под 1, актуалните продавачи търпят загуба; назад, по-високата стойност допуска, че продавачите печелят. Въпреки бичата епоха на BTC се очакваше диапазонът на SOPR да работи като зона на поддръжка, само че не съумя да го направи. Това демонстрира, че по-голямата част от STH са постигнали най-малък прогрес или въобще не са постигнали подобен.

Дългосрочните притежатели (LTHs) имат по-висока изразходвана облага от краткосрочните притежатели, което демонстрира, че BTC може би се доближава към върха на пазара. Въпреки това, с релативно невисок SOPR коефициент от 1.38, Биткойн може да е по-близо до дъното, в сравнение с до върха.

LTH постоянно са наричани “ ” на пазара, защото са склонни да държат своите BTC за продължителни интервали, без значение от пазарните съмнения. Предлагането на BTC, държани от LTHs, последователно се усили през първите месеци на ралито, което допуска чисто струпване на монети в тази категория.

Показателят обаче стартира да понижава в края на февруари и доближи най-ниската си точка през март, което съответства с внезапния спад в цената на актива, което демонстрира, че някои продажби от страна на LTHs може да са съдействали за спада.

Цената на Биткойн се увеличи в петък, преди да възобнови рутинната си търговия под $30,000, като все още на писане на публикацията BTC се търгува за към $29,900, което отразява 1.4% спад за последните 7 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР