Биткойн не е в “най-цветущото си здраве, като някои анализатори

...
Биткойн не е в “най-цветущото си здраве, като някои анализатори
Коментари Харесай

Биткойн прогноза за септември 2023, експертите виждат алтернативи при меме криптовалутите

Биткойн не е в “най-цветущото ” си здраве, като някои анализатори считат, че това може да е началото на края за най-старата криптовалута. Цената се движи към $26,000, а седмичните настроения са много отрицателни - с цели 11% надолу.

Заслужава ли си да инвестирате в Биткойн в този момент? Според някои крипто специалисти – не. Някои пък са даже по-крайни, като загатват Wall Street Memes и Sonik като солидни варианти, на които вложителите би трябвало да извърнат внимание през септември.

Купуване на Биткойн през септември – исторически взор

Историята има значение. Когато погледнем историческите равнища на Биткойн през септември, надалеч не оставаме очаровани. Много специалисти предвиждат, че края на август е по-скоро въведения към отрицателен тренд през идващия месец, а и е много евентуално крипто китовете да са заели своите шорт позиции преди останалите.

Само в 2 случая сме следили положителен ход на Биткойн – през 2015 и 2016 година, като възможностите това да стане за трети път клонят към нула. Според някои специалисти, Биткойн може да падне сред 4-7% в идващите няколко седмици, поради което вложителите започнаха да поглеждат към други други възможности. И евентуално ги откриха – в лицето на меме криптовалутите.

Wall Street Memes – най-успешната предпродажба за годината?

Wall Street Memes се профилира като едно от най-обещаващите имена в света на криптовалутите, с предпродажба, която може би е най-впечатляващата от доста време насам. Със събрани над $25 милиона и цена от $0.0337 за токен, планът към този момент притегля всеобщо внимание, като даже ексцентричният милиардер Илон Мъск реагира на изявления на страницата   в Twitter (вече X).

А най-забележителната част? Очакванията за вписване на $WSM на първокласни крипто тържища като Binance, Coinbase, Kraken и KuCoin. Това не е просто огромно достижение за новопоявил се план, само че също по този начин е и знак за евентуалната му непоклатимост и надеждност в бъдеще. Възможността за търговия на елитни тържища може доста да увеличи цената на токена и като нищо можем да забележим начални облаги, достигащи 10Х.

И въпреки всичко, като меме криптовалута, главната част, която ще основава “хайп ”, са фенвоете. В Twitter, числеността им към този момент мина 262,000, а постовете генерират десетки хиляди импресии, което демонстрира големия интерес към този план. За вложителите това може да значи, че $WSM не е просто еднократен хайп, а същинска капиталова опция със солидна общественост зад себе си.

Сред последните топ функционалности са добвянето на стейкинг, което ще построи по-голямо доверие и ще сътвори бичи пазар, като също така се чака airdrop sybitie, благодарение на което, няколко късметлии ще забогатеят!  

Така че, в случай че сте в търсене на инвестиция с висок капацитет за приход, $WSM може да е тъкмо това, което търсите. Разбира се, като всяка криптовалута, и тя носи опасности, само че с обещаващ старт и мощна общественост, тези опасности може би ще си костват в дълготраен проект. И побързайте, тъй като краят на ICO-то е по-близо от всеки път.

Sonik – най-забавната стейкинг криптовалута

Sonik е криптовалута, която към този момент притегля вниманието на вложители и почитатели на меме монети. С ниска начална цена от едвам $0.000014 и краудфъндинг цел от $2.058 милиона, този план се нарежда като един от най-достъпните и занимателни способи да се влезе в света на криптовалутите.

Основателите на Sonik са амбициозни и имат ясна визия за развиване на плана. Те възнамеряват пазарна капитализация от $100 милиона, като дават разнообразни тласъци за ранните вложители. Тази упоритост е спомагателна причина за търговците да извърнат внимание на този забавен план.

До момента са събрани над $300,000, като предварителната продажба се състои единствено в един стадий – това е страхотна вест за всички, които не желаят да бъдат “прецакани ” от нарасналите цени. Отделно, цели 40% са отредени за стейкинг. Така че, в случай че сте почитатели на пасивния приход от криптовалути, можете да се възползвате, като “заложите ” $SONIK токени.

Към момента на писане на публикацията, годишната рентабилност (APY) на стейкинг пула е внушителните 208%, което значи, че седмичната ви рентабилност доближава съвсем 4% – нещо, което доста малко бизнес модели биха дали.

В този ред на мисли не считаме, че е случайност, че цели 11.5 милиарда токена към този момент са стейкнати.

Заключение

Биткойн сигурно не е “най-горещата ” инвестиция през септември. И въпреки да чакаме положителен тренд в идващите месеци поради халвинга, то в случай че желаете да инвестирате в този момент, Wall Street Memes и Sonik могат да се окажат две меме крипто фурии, които да донесат наслада и развлечение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР