Биткойн форковете се превърнаха в много голяма мода в последните

...
Биткойн форковете се превърнаха в много голяма мода в последните
Коментари Харесай

Bitcoin алтернативи? Bitcoin BSC може да “покрие” инвеститорите

Биткойн форковете се трансфораха в доста огромна мода в последните години, защото употребяват сполучливата идея на истинския Bitcoin, само че съумяват да подобрят инфраструктурата - точно звеното, което куцаше.

В този ред на мисли не е нелогично, че доста други възможности на Bitcoin се появяват на пазара, като ще разгледаме по-подробно един от най-популярните планове на пазара – Bitcoin BSC .

Какво е Bitcoin BSC?

Bitcoin BSC е доста удачна опция на Bitcoin, като предлага малко по-различен метод.

Токенът е построен на блокчейна на Binance Smart Chain, като употребява към този момент потвърденият логаритъм на Ethereum – Proof of Stake. $BTCBSC токенът обаче съзнателно не употребява веригата на Етериум. Много ERC20 токени са преференциални за вложителите, само че таксата за закупуване, стейкване и евакуиране на токените може да бъде доста огромна.

Например, в случай че желаете да инвестирате $200 в някоя криптовалута, то $20 мрежова такса би представлявало 10% от инвестицията ви. При BSC мрежовите такси са в пъти по-малки – нормално не надвишат $2-3. Тоест, това би представлявало 1% от капиталовия капитал, а екипът на Bitcoin BSC   не начислява никакви такси за инвестиция.  

Bitcoin BSC събра $4 милиона и имаше сполучлив софт кап

За всяка криптовалута е значимо да успее да премине през заложените си цели, като Bitcoin BSC съумя да доближи до софт капа си през вчерашния ден – или 10 дни преди най-оптимистичния сюжет, заложен от екипа на плана.

Това демонстрира с какъв капацитет разполага токенът. В стейкинг пула на плана пък към този момент има вложени над $2 милиона, което единствено акцентира главната концепция на стейкинг премиите – а точно, пасивния приход, който могат да генерират. Може би и по тази причина крипто вложителите избират Bitcoin BSC пред акциите .

Мнозина харесват атрактивната цена от $0.99, която не се покачва по време на предварителната продажба, като е редно да уточним, че при постигане на хард капа от $6,063,750, предварителната продажба към този момент няма да бъде дейна и ще би трябвало да закупите токени от крипто тържищата, евентуално на много по-висока цена, с цел да участвате.

Защо да влагаме в Bitcoin BSC?

Ако се чудите за какво да инвестирате тъкмо в Bitcoin BSC, по-долу може да видите пет аргументи:

  1. Не остава доста време до края на предварителната продажба . Очакваме до края на уикенда да завърши.
  2. Смарт договорът е одитиран и верифициран от Coinsult.
  3. Някои от ранните вложители към този момент утроиха позициите си единствено посредством стейкинг награди.
  4. Можете да закупите непосредствено от уеб страницата, без потребност от регистрация и без медиатори.
  5. Ако търсите Биткойн опция, която да ви докара въздържан приход, Bitcoin BSC е измежду най-хубавите варианти.

Как да закупите Bitcoin BSC?

Ако се чудите по какъв начин да закупите Bitcoin BSC по време на предварителната продажба, в идващите няколко стъпки ще ви разкрием по какъв начин да го извършите бързо и елементарно:

  1. Посетете уеб страницата на Bitcoin BSC , с цел да се включите в ICO-то.
  2. Изберете сумата, която желаете да инвестирате, като огромна част влагат сред $390 и $1020.
  3. Свържете крипто портфейла си и одобрете транзакцията.
  4. Препоръчително е да стейкнете своите токени незабавно, с цел да можете да увеличите капитала си – което е главната концепция зад плана.
  5. Заявете токените си в края на предпродажбата.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР