Биткойн е може би най-известната дигитална валута в крипто екосистемата.

...
Биткойн е може би най-известната дигитална валута в крипто екосистемата.
Коментари Харесай

Докато цената на Bitcoin пада, Bitcoin Spark може да трансформира света на алткойните

Биткойн е може би най-известната цифрова валута в крипто екосистемата. По създание децентрализираната платформа е създадена, с цел да предизвиква транзакциите от вида " peer-to-peer ". 

Активът направи голямо усъвършенстване в децентрализираната среда. Въпреки това цената на Биткойн спада на фона на продължаващата крипто зима.  

Инвеститорите търсят различни способи за генериране на повече доходи като с изключение на добива, то алткойните от време на време може да са добър вид.  

Защо Биткойн се намалява?

Цената на Биткойн леко се намали на фона на крипто зимния сезон, почнал през 2022 година По време на мечия пазар се следиха няколко огромни пречки, които се отразиха на целия блокчейн бранш. Например FTX и Celius подадоха документи за банкрут през този интервал.



Биткойн се счита за един от цифровите активи, които покачиха пазарната капитализация на крипто системата. Анализаторите считат, че е допустимо да има бичи растеж, който да се случи през първото тримесечие на 2024 година  

През същата година ще има халвинг събитие, което постоянно се счита като позитивен катализатор за цената на валутата.

Bitcoin Spark е на път да трансформира блокчейн екосистемата

В актуалната софтуерна галактика блокчейн технологията е постигнала голямо развиване. Например, откриването на тази нова децентрализирана платформа, Bitcoin Spark . Bitcoin Spark е Web3 платформа, която има за цел да усъвършенства развиването на разпределената счетоводна книга.  

Новата платформа ще обезпечи на своите консуматори бистрота и успеваемост, с цел да увеличи доверието на участниците в нея. Освен това познати компании като Vital Block и Contract Wolf към този момент направиха одит на платформата.  

Блокчейн секторът беше много обиден през 2022 година, което насърчи появяването на нови платформи. Bitcoin Spark е план, открит през 2023 година Платформата има собствен роден токен, BTCS. Общото предложение на BTCS е 21 милиона, сходно на това на Bitcoin. Общо 16.45 милиона токена, приблизително 78.33%, са разпределени в пула за хонорари за рандеман, а други 4.55 милиона BTCS към този момент са разпределени в стартовото предложение.  

Стартовото предложение е разпределено по следния метод: токени, предопределени за екипа (50,000), ликвиден пул преди старта и крипто тържища (500,000) и първично предложение на монети (ICO) (4 милиона BTCS). Освен това сега планът се намира в шестата фаза на настоящото в началото предложение на монети. Участниците могат да закупят BTCS на цена от $2.75 и да получат бонус от 8%.  

Физическите лица, които закупят блокчейн токена на тази фаза, ще имат осъществени облаги, натрупващи се до 393% през интервала на пускане. Стартовият интервал ще настъпи на 30 ноември, като тогава цената на всеки BTCS ще бъде $10.  

Освен това платформата има маркетингова тактика, която ще докара до възстановяване на обсега и приемането.  

Също по този начин платформата ще работи единствено с маркетингови компании с опит в популяризирането на сдружения от бранша на цифровите валути и софтуерните активи.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР