Биткойн (BTC) преживя значително рали от дъното за 2022 г.,

...
Биткойн (BTC) преживя значително рали от дъното за 2022 г.,
Коментари Харесай

Биткойн: Може да видим значителни загуби – Б. Коуен

Биткойн (BTC) претърпя доста рали от дъното за 2022 година, само че анализаторът Бенджамин Коуен счита, че към момента може да се срине с двуцифрени проценти от сегашните равнища.

Коуен сподели , че активът може или още веднъж да доближи дъното от ноември от към $15,500, което съставлява промяна от над 40%, или да спадне още повече. Той също по този начин счита, че има възможност оптималното намаляване да бъде лимитирано до няколко хиляди $ под настоящето дъно.

Анализ на Коуен

В неотдавнашно изявление за The David Lin Report Коуен изясни, че има съществени учредения да се прегледа евентуално двойно дъно, сходно на случилото се през 2015 година

Той счита, че можем да забележим нещо сходно или евентуално малко по-ниско дъно. Коуен добави, че теоретична криза може да докара до материализиране на нов спад в цената. Все отново даже тогава оптималното намаляване евентуално ще бъде единствено няколко хиляди $ под настоящето дъно.

Залога за $1 на Баладжи Сринивасан

Коуен разяснява и залога на някогашния основен софтуерен шеф на Coinbase Баладжи Сринивасан на стойност $1 милион, че Биткойн ще доближи седемцифрена стойност в границите на 90 дни.

Анализаторът счита, че изискванията, нужни за предизвикателство на такава ценова детонация, надали ще се материализират тази година.

Той счита, че с цел да може Биткойн да се повиши до нови исторически върхове, ще би трябвало да има детайли на хиперинфлация, което може да накара хората да изгубят доверие в щатския $.

Въпреки това Коуен е на мнение, че това не е евентуален сюжет за тази година. Вместо това той предвижда, че е по-вероятно да настъпи бърза дезинфлация, провокирана от криза през втората половина на годината.

Потенциални последствия

Анализът на Коуен е следващото увещание за евентуалната волатилност и непредсказуемост на пазара на криптовалути. Той акцентира нуждата вложителите да правят задълбочени изследвания и разбори, преди да вземат капиталови решения.

Освен това анализът му може да има последствия за тези, които към този момент са вложили в Биткойн, защото забележителен срив може да докара до обилни загуби. Инвеститорите би трябвало да наблюдават деликатно обстановката, с цел да дефинират най-хубавия метод на деяние.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР