Битките за клиенти в облачното пространство се засилват, но Amazon

...
Битките за клиенти в облачното пространство се засилват, но Amazon
Коментари Харесай

Ryanair каца на облака на Amazon

Битките за клиенти в облачното пространство се ускоряват, само че Amazon продължава да демонстрира кой е водач тук.
Компанията за нискотарифни полети Ryanair разгласи, че има намерение да употребява Amazon Web Services, с цел да съхранява и обработва благодарение на машинното образование информацията на своите клиенти за даването на по-добри услуги. Компанията възнамерява закриването на огромна част от дейта центровете си до три години и преместването на осведомителните масиви към облака на Amazon. Освен това, Ryanair ще размени Microsoft SQL с Aurora, релационното Демократична България решение на Amazon. Това, считат те ще се отрази в доста понижаване на разноските при доставянето на електронни писма и други материали към своите 22 000 000 клиента по целия свят.

„Избрахме да работим със международния водач в облачното пространство, с цел да разработим и доставим услуги, които ще трансформират удобството на нашите птници. Чрез реновирането на основни наши приложения, обръщането на информацията в действени решения и основаването на интелигентни приложения, ние слагаме решенията на точното им място, с цел да продължим да сме водачи в промишлеността за пътувания“, показа при сключването на съглашението основният софтуерен управител на Ryanair Джон Хърли.

AWS не е непозната територия за Ryanair. Компанията обитава от известно време в облачната инфраструктура на Amazon своя уебсайт, както и услугата за сравняване на хотели, Ryanair Rooms. Заедно с това, компанията обитава огромни осведомителни масиви в AWS Simple Storage Service (S3), където се възползва от услугата за реалновремеви разбор AWS Kinesis.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР