Битките във Франция не са приключили! Те тепърва започват! Големите

...
Битките във Франция не са приключили! Те тепърва започват! Големите
Коментари Харесай

Битки за точки и чест на върха във Франция

Битките във Франция не са завършили! Те занапред стартират! Големите тимове срещат тези с по-скромен бюджет, само че същото предпочитание за победа. Звездите мечтаят за бонуси, гениите - за изява. А от техния спор се ражда френската Лига 1, която може да гледате директно в ефира на RING.

Днес (28 септември) ще ви покажем три мача от осмия кръг на един от най-силните шампионати в Европа.

В 14:30 " Олимпик " Лион посреща " Нант " . Положението на " хлапетата " никак не е нехайно. Те се намират в средата на таблицата (11-о място), а представянето им от началото на акцията надали радва последователите. Докато " Нант " продължава да се бори за върха. " Канарчетата " се оправят сносно и сигурно не желаят да скапват тази серия.

Снимка: Фейсбук

От 18:30 " Бордо " ще има сложната задача да се изправи против първенците от " Пари Сен Жермен " . Ситуацията им утежнява и фактът, че парижани още веднъж ще могат да разчитат на Килиан Мпабе, който лекува травма близо месец, и Мауро Икарди, който е възобновен след лека контузия.
Мбапе и Икарди са подготвени за " Бордо " Гледайте "Бордо " - ПСЖ в събота (28 септември) от 18:30 ч. по RING
Вечерта завършва в 21:00 ч. с мача " Ница " - " Лил " . " Кучетата " са трети в класирането, до момента в който противниците им се борят за място измежду най-хубавите. И в двата случая трите точки са от голямо значение.

Снимка: Reuters

Гледайте трите мача директно по RING през днешния ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР