Битки с чудовища и вещици, свръхестествени преживявания и приказни светове,

...
Битки с чудовища и вещици, свръхестествени преживявания и приказни светове,
Коментари Харесай

Чудовища, вещици и много адреналин във “Великият понеделник” по KINO NOVA

Битки с чудовища и вещици, свръхестествени прекарвания и приказни светове, доста адреналин и морални алтернативи чакат цяла плеяда холивудски звезди в четвъртата седмица на шести сезон на по. Кампанията на филмовия канал продължава да дава многообразие от жанрове за киноманите.

Зрителите могат да гласоподават за Джейсън Стейтън , който влиза в борба на живот и гибел със самия себе си в смразяващия екшън “Огън в кръвта ” . Придобилата съвсем паметен статус лента е дело на тандема Невълдийн и Тейлър, а Стейтън влиза в ролята на наемния палач на мафията Чев Челиос, на който негов съперник инжектира токсинът “пекински коктейл ”. Единственият вид Челиос да оцелее е да поддържа равнището на адреналина си извънредно високо през идващите 24 часа, а с цел да го реализира той се впуска в шеметно гонене, с цел да отмъсти на своите отровители, само че дали ще успее?
 Джейсън Стейтън NOVA
Не по-малко вцепеняващ и именит е конфликтът на Айс Кюб, Дженифър Лопес, Джон Войт и Оуен Уилсън с чудовището в класиката на хорър трилърите " Анаконда ". Лентата напомня речната експедиция на документалисти в Амазония. Професионалният интерес към непознатото кара екипа да става все по-любопитен и да продължи пътуването си във вътрешността в реката, макар неприятното предусещане. Там обаче ги чака свирепото митично влечуго, което ще се погрижи експедицията им да се трансформира в същински призрачен сън.

В битката за зрителския избор влиза и именитият Силвестър Сталоун , който се завръща на кръга в спортната драма “Роки Балбоа ” . Сталоун е освен реализатор на основната роля в шестата част от поредицата за героя, трансформирал неговата актьорска кариера, само че и режисьор на лентата. Филмът събира същинско съзвездие от известни персони и артисти като Майк Тайсън, Антонио Тарвър, Майло Вентимилия и Тони Бъртън. Сюжетът наблюдава историята на някогашния първенец в тежка категория Роки Балбоа, който се е отдал на подобаващ отдих, само че събитията го карат да излезе още веднъж на кръга, с цел да потвърди на какво е кадърен. Предстои борбата на живота му, с която триумфално ще затвори страницата на своята изключителна кариера.-->
 Роки Балбоа NOVA
Благодарение на Джейми Лий Къртис холивудската актриса Пайпър Перабо също ще преживее най-щурото, занимателно и изпълнено с адреналин премеждие в своя живот в комедията “Бевърли Хилс Чихуахуа ”. Заглавието, дело на режисьора на “Агент ХХL ” Раджа Госнел, слага началото на най-успешната комедийна поредност с кучета през новото хилядолетие. Филмът също се бори за гласовете на феновете с историята на четириногата хубавица Клоуи, чието главно обвързване е да се демонстрира от чантата на господарката си (Джейми Лий Къртис). Но за злощастие, противен случай помрачава прелестния й живот, откакто собственичката й отпътува, а тя се изгубва, до момента в който е под грижите на приветливата й бавачка, в чиято роля феновете ще видят Пайпър Перабо. Сега дребната Клоуи ще би трябвало да разчита на себе си и на новите си другари, с цел да се върне у дома.
 Бевърли Хилс Чихуахуа NOVA
Никълъс Кейдж пък се изправя пред тежка политическа и личностна равносметката в драмата " Беглец " . Филмът споделя за конгресмен Прайс - идеалистичен, само че комплициран политик, който е заставен да се изправи против проблемите в живота си, откакто кариерата му е унищожена от секс скандал. В ролята на негов татко влиза Питър Фонда, а в брачната половинка му се превъплъщава Кони Нилсен. Режисьор на " Беглец " е Остин Старк, който е продуцирал някои от сполучливите самостоятелни продукции през последните десетилетия дружно с имена като Вернер Херцог.

Никълъс Kейдж прави една от положителните си функции в тази творба, съчетавайки в облика на Прайс самоунищожителността на героя си от “Да напуснеш Лас Вегас ”, тъгата на “Синоптикът ” и лудостта в “Диво сърце ” и “Лице назаем ”, а осъществяването му изцяло справедливо може да завоюва гласовете и сърцата на киноманите.
 Никълъс Кейдж NOVA
Непознатото си лице ще покаже и холивудската звезда Анджелина Джоли , която ще се трансформира в Злодеида в хитовото фентъзи " Господарка на злото " на режисьора Робърт Стромбърг. Базираният на приказката " Спящата хубавица " от Братя Гри м филм споделя историята на красива и почтена млада жена, която става жертва на безмилостно изменничество и това трансформира чистото ѝ сърце в камък. Злодеида е решена на всичко, с цел да отмъсти и да отбрани народа си и подхваща епична борба с краля на индивидите като проклина новородената му дъщеричка Аврора (в ролята Eл Фанинг). Докато Аврора пораства, тя се озовава в центъра на кипящ спор сред Горското царство, което е възпитана да обича и кралството на татко ѝ, което е и нейното завещание. Злодеида схваща, че Аврора държи ключа към мира в земите им и взема решение да предприеме крайни дейности, които ще трансформират двата свята вечно.

Феновете на качественото кино могат да изберат своя любимец от изброените ленти на уеб страницата на, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 23 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от всички дали своят вот ще получават страховит брандиран подарък. На финала на емблематичната за акция, в която господства фенът, също има изненади. За да бъде всичко 6, огромните награди също ще са 6 – всички, които са дали своят вот всяка седмица в продължение на " Великият понеделник ", имат късмет да завоюват специфичен брандиран и персонализиран режисьорски стол.

" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР