Битката за нас приключи. Резултатът е категоричен. Победихме БСП. Равносметката

...
Битката за нас приключи. Резултатът е категоричен. Победихме БСП. Равносметката
Коментари Харесай

Борисов хвърли бомба: Един г-н Б. ми поиска три милиона за... СНИМКИ

Битката за нас завърши. Резултатът е безапелационен. Победихме Българска социалистическа партия. Равносметката е, че ГЕРБ-БСП в София е два пъти. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в утринния блок на bTV.

"По това се мерят партиите ", сподели министър председателят и сподели забавни графики за това по какъв начин стоят нещата от последния избор.





"Дори в Русе, където мажорнитарният претендент води над нашия, отново сме първа политическа партия. ГЕРБ е първа политическа мощ даже и там, това ни дава добър остарял за балотажа там ", сподели водачът на ГЕРБ.

"Да не не помни, че последните парламентарни избори бяха след ръководство на Българска социалистическа партия. Дори, в случай че погледнете ръководството на Меркел, Тръмп, Макрон и Путин ще видите, че доверието във всяко ръководството спада ", по този начин министър председателят разяснява спада в резултатите на ГЕРБ, по отношение на последните парламентарни избори, само че акцентира, че въпреки всичко ГЕРБ е спечелим безапелационно на доста места, даже и в столицата.

Водещият Антон Хекимян го попита има ли някой, който да "играе " против ГЕРБ.

"Ямбол и Русе демонстрират кой играе против ГЕРБ. Не ми се желае да мисля, че виновност за това има Цветан Цветанов. Не му прави чест ", отвърна малко Борисов.

"Ще схвана какво е правил Цветанов в Съединени американски щати, скоро имам среща с американския президент Доналд Тръмп и по-късно ще науча какво е правил Цветанов и какви са били проектите му ", добави Борисов.

Хекимян го попита дали тотално са скъсали връзките с Цветанов и готви ли той своя партия, а водачът на ГЕРБ отвърна: "Не знам дали има проекти за политическа партия. След неговото изявление за смесените региони той обиди партията, обиди мен, обиди всички ".

"Как да не съм удовлетворен от тези избори. Имаме два пъти повече от тях. Благодаря на Бога. Представяте ли си, в случай че беше противоположното? Нямаше да им затворим устата. Идват в студия и споделят, че са спечелили. Имам възприятието, че виждам остарели фрагменти ", по този начин министър председателят разяснява изявленията на Българска социалистическа партия, че те са победили на изборите, които се организираха в неделя.

"Казват, че са нараснали поддръжката си. Ми няма по какъв начин. То от нулата като добавиш нещо е победа ", посочи министър председателят.

"В неделя мисля, че разсъдъкът ще надделее. Но желая да предупредя нещо. Вече месец няма публицист, който да изкопчи от Мая Манолова дали е човек на Българска социалистическа партия. Тях доста ги бива в аферите. Те един път завлякоха прокуратурата с аферата "Костинбрад ".

Сега какво са измислили за неделя и го вършат цяла седмица. Всеки знае, че в София ромските гласове не могат да дефинират резултата. Но те една седмица го повтарят.

Няколко група роми или роми ще бъдат снимани под строй по какъв начин отиват и гласоподават за Фандъкова. След това ще го качат в обществените мрежи. А след това няколко малките екрани ще идат и снимат, с цел да покажат по какъв начин се купуват гласове.

Около мен са се навъртали доста нечистоплътни хора - в дословния смисъл, не са се къпали. Един от тях, човек на Манолова, ми изиска три милиона лв., с цел да ми помогне за първи тур и да ми покаже по какъв начин се печели. Името му стартира с Б. Аз му споделих, че нямам такива пари. Той ми сподели "Ще вземеш от Цветелина ".

Затова ви споделя и ви апелирам - гледайте и слушайте ", сподели Борисов.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ: Премиерът разруши операциите против Гешев и уточни огромен гаф на президента

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР