Битката за място в схемата на финалния Мастърс на Интерактив

...
Битката за място в схемата на финалния Мастърс на Интерактив
Коментари Харесай

Ясни са първите четирима във финалния Мастърс на ИТЛ

Битката за място в схемата на финалния Мастърс на Интерактив тенис става все по-ожесточена, макар че до началото на шампионата остава месец и половина. ITL Tennis 2019 ще стартира на 9 декември в MG Tennis Club в парка „ Заимов “. В конкуренцията ще се включат осемте най-хубави играчи от лигата. Засега сигурни участници са единствено първите четирима в ранглистата на ИТЛ, които имат над 1000 точки: Любен Попов, Иван Златанов, Цветан Иванов и Ивайло Боджаков. За Любен Попов и Иво Боджаков това ще е първо присъединяване на финали. С най-големи шансове за свободните четири места са Веселин Димитров (810 т.), Едиз Батран (800 т.), Камен Маздрашки (770 т.), Адриан Стоименов (670 т.), Пламен Пенев (630 т.) и Станислав Иванов (570 т.). За място на финалите обаче могат да се класират още 7-8 дилетанти, които при победи в Осмия, Деветия и Десетия вечерен шампионат ще минат напред в класирането. Някои от тях ще дебютират в конкуренцията, която има групова фаза и елиминации.

Моделът на ITL Finals 2019 е заимстван от финалите на Асоциацията на професионалните тенисисти в Лондон. Мачовете са във формат 2 от 3 тайбрек сета, като в групите играе всеки против всеки. Така на тестване ще бъде освен душeвността, само че и физиката на тенисистите. До елиминации стигат най-хубавите, а първенецът става явен след още три мача.

Участниците във финалите ще бъдат избрани в идващите три вечерни шампионата на Интерактив тенис. Срещите от категория ИТЛ 500 от Осмия вечерен шампионат към този момент започнаха в Българския народен тенис център. Победителят ще бъде излъчен след десетина дни. На 4 ноември започват напредналите от Деветия вечерен шампионат 9 MG Zaimov ITL Night Tour, който ще се играе в столичния MG Tennis клуб в парка „ Заимов “. Категория ИТЛ 500 от Десетия вечерен шампионат стартира на 25 ноември на „ Раковски “. Сблъсъците ще бъдат съществени, тъй като всяка точка е значима за годишната класация и за класирането за финалите на лигата.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за идните надпревари можете да намерите на www.interactive-tennis.com.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР