Битката за Морската столица продължава. Народът е близо до победата.

...
Битката за Морската столица продължава. Народът е близо до победата.
Коментари Харесай

Възраждане: Балотажът е факт. В неделя варненци ще избират между свободата и мафията

Битката за Морската столица продължава. Народът е покрай успеха. Варненци още веднъж ще покажат, че смяната потегля от тях. Цяла България гледа с вяра жителите на Варна.
Прогресивно пораства вярата на от ден на ден българи, че идната неделя, те ще излязат да гласоподават против статуквото на ГЕРБ и от тях ще стартира смяната в цялата страна.

През последните години заблудите на ръководещите бяха прекомерно огромни, а огорченията за хората, прекомерно мъчителни. Управниците безчинстваха и ограбваха родината, а българите започнаха да се борят с нищетата.

Спасението идва на 3 ноември, в неделя. Делят ни едвам няколко дни от свободата, а вярата е във Варна. В обединяването на народа против ГЕРБ. Българи от целия свят са " вперили взор " с голяма религия във варненци, че ще преодолеят разликите си, с цел да се обединят, с цел да спасят родината ни и нацията ни от актуалните ръководещи.

На 27 октомври, през целия избирателен ден се подаваха стотици цивилен сигнали към щаба на " Възраждане ", за пренаписване на протоколи и замяна на бюлетини. Достигна информация и за това, че малцинствените групи гласоподават с т.нар " заплатен избор ", който е платен от ръководещите политически сили. Въпреки опитите за замяна на вота, фалшификациите му и бавното преброяване в идващия ден, балотажът е реалност. Следващата неделя Варна избира. Между свободата и мафията. Между откритото и транспарантно ръководство на Костадинов или подвластното държание на кмета на ГЕРБ. Изборът е елементарен, а пътят към него, минава през вярата и в обединяването против статуквото. В идващите три дни варненци имат време за размисъл, с цел да провокират смяната.

Те избират сред двама претенденти: Костадин Костадинов – млад, ерудиран, просветен с нужния административен и управнически опит. Човек от народа, произхождащ от нормално семейство на татко с специалност заварчик и майка, която работи като чистачка. Живеещ в краен квартал, в панелен блок, с вярата и фантазията, че Варна може да възвърне изгубения си искра. Желае да върне ръководството в ръцете на народа, да отвори вратите на административните институции за жителите, да взима решения взаимно с специалистите в града. Той е за транспарантно ръководство на Варна.

Срещу него на идния балотаж се изправя Иван Портних, станал български жител едвам преди 10 години. Управлява града в последните два мандата. Известен е измежду жителите на Варна като " Невидимия кмет ", защото в никакъв случай не се е срещал с тях и не дава отговор на техните въпроси. Управлението му е белязано от построяването на най-скъпия път в историята на човечеството. През негово време за 3.3 км. градски път се изразходва в пъти по-голяма сума, в сравнение с за 9.3 км. планинска автомагистрала. През неговия мандат Варна си " купува " дупка в центъра на града за 43 млн.лв. В Международен проект е прочут още със абсурда в " Хайфа " по време на дипломатическа задача. Той приключва с ареста му, черен щемпел и възбрана да посещава Израел.

В неделя Варна избира свободата или мафията!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР