Битката за живот срещу коварния съперник COVID-19 продължава. В тази

...
Битката за живот срещу коварния съперник COVID-19 продължава. В тази
Коментари Харесай

„Очи в очи със заразата“ в „Темата на NOVA“

Битката за живот против подлия противник COVID-19 продължава. В тази битка на първа линия са лекарите в интензивните отделения, при които неналичието на екипировка може да се окаже съдбовна, както и служителите на реда, които всеки ден са изложени на голям риск.

С тях, хората, които се изправят очи в очи със болестта, ни срещат създателят Вероника Димитрова и операторът Димитър Василев.



Италия, Испания и Съединени американски щати към този момент дават доста жертви в битката с пандемията, а броят на инфектираните пораства поголовно. България е на прага на тежка борба, а лекарите и служителите на реда към този момент са на фронта, където всеки ден заплащат скъпо, с цел да извършват своя професионален дълг, с цената са техните животи.

Едните не се прибират с денонощия при околните си, а другите даже живеят в лечебните заведения, тъй като нямат право да ги напущат.

Как се оправят служителите на реда и лекарите с тежките и дълги смени, със напрежението и страха? Какво ги стимулира в тази битка и какво за тях е професионалният дълг? – гледайте в „ Темата на NOVA “ в неделя (5 април).

Гледайте „ Очи в очи със болестта “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя (5 април) незабавно след централната емисия вести.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР