Битката във Втора професионална лига продължава с двубоите от X

...
Битката във Втора професионална лига продължава с двубоите от X
Коментари Харесай

Ударен X кръг във Втора лига: ЦСКА 1948 приема Царско село, Арда и Монтана гонят задължителни победи

Битката във Втора професионална лига продължава с дуелите от X кръг. Безспорно “гвоздеят” в програмата този уикенд е конфликтът сред ЦСКА 1948 и Царско село. В момента “червените” са четвърти в класирането, на цели осем точки зад “царете”, като единствено победа в понеделник ще резервира на този стадий възможностите им за първото място. Играчите на Никола Спасов пък ще създадат голяма крачка към мечтаната директна промоция, в случай че откраднат трите точки от играчите на Петко Петков.

Преди да се стигне до кулминационната точка при започване на идната седмица обаче, ще се изиграят, освен това още през днешния ден, всички други срещи. Арда (Кърджали) ще гони наложителни три точки против опашкаря Лудогорец, а Монтана ще има сложна аудиенция на коравия състав на Ботев (Гълъбово). При всички положения, без значение по какъв начин приключи дербито в понеделник, и кърджалийци, и монтанчани ще се нуждаят от победа, с цел да продължат да бъдат в борбата за първото място.
 Пирин - ЦСКА 1948 @@@
Интересен конфликт се обрисува да има и край морето, където петият в подреждането приема Добруджа. Двубоят ще бъде по-специален за старши треньора на поморийци Радослав Боянов, който ще се изправи против родния си клуб. В момента неговият състав е в надалеч по-добра позиция, защото има 14 точки на сметката си е единствено на три от второто място. В същото време възпитаниците на Диян Божилов са 14-ти в класирането, с 8 точки на сметката си, като само Лудогорец 2 и Кариана (Ерден) са зад тях.

Втора професионална лига, сезон 2018/2019, X кръг

6 октомври, събота, 16:00 часа

Поморие - Добруджа
Арда (Кърджали) - Лудогорец 2
Ботев (Гълъбово) - Монтана
Кариана (Ерден) - Черноморец (Балчик)
Струмска популярност (Радомир) - Локомотив (София)
Литекс - Локомотив (Горна Оряховица)
Пирин (Благоевград) - Несебър

8 октомври, понеделник, 20:00 часа

ЦСКА 1948 - Царско село

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В ГРУПАТА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР