Битката срещу мафията трябва да се води твърдо и до

...
Битката срещу мафията трябва да се води твърдо и до
Коментари Харесай

БОЕЦ застава зад работниците от Дунарит и Емко

Битката против мафията би трябвало да се води твърдо и до край. Не може да разчитате на помощ от мафията в борбата ви против мафията. Защото Парламента е инструмент на мафията. БОЕЦ ще бъдем до вас, както и всеки българин запазил човешкото в себе си и възприятието си за правдивост. Това написа в послание на Групово дело ”БОЕЦ ” до служащите от Дунарит и Емко. Призоваваме ви към твърди дейности и отстояване на справедливите ви претенции за нормалност, за съблюдаване на човешките права, частната благосъстоятелност и демократичните полезности, написа още там.

Вижте и цялото послание:

" Обръщаме се към вас по този метод с цел да бъдем чути от повече хора! Защото през днешния ден вие сте жертви на ползите и алчността на ръководещата ни мафия, само че на следващия ден може да бъде всеки.

Битката против мафията би трябвало да се води твърдо и до край. Не може да разчитате на помощ от мафията в борбата ви против мафията. Защото Парламента е инструмент на мафията. Защото Министерски съвет е инструмент на мафията. Защото прокуратурата е инструмент на мафията. Защото всички институции и множеството медии са принадлежности на мафията. Инструменти за осъществяване на поръчките на мафията и обслужващи нейните ползи. Това е борба, която жителите би трябвало да завоюват. В директен конфликт с мафията, на гражданският фронт. Казваме го на база личният си опит. Днес БОЕЦ застанаме до вас в справедливият ви митинг. И се надяваме на следващия ден да продължите. Когато дебелите желаят да ви затворят заводите и да откраднат работните ви места, вие затворете страната им. Защото това не е нашата страна, това е страната на мафията. Блокирайте Дунав мост 1 и 2, основни точки на автомагистралите, гарите и летищата. И не отстъпвайте, до момента в който не постигнете задачите си. Защото се борите за работата си, за живота си, за бъдещето си. Защото имате обективна идея. Респект за това, че казвате истината на глас. Защото се борим с цел да си върнем страната.

БОЕЦ ще бъдем до вас, както и всеки българин запазил човешкото в себе си и възприятието си за правдивост. Ще има и такива, които ще излязат против нас. Мафията се крепи на разделянето, мълчанието и страха! Тя има доста прислужници, само че скъпи са непримиримите и борещите се за правдивост и отмъщение. Не ви призоваваме към безпорядък, тъй като анархията не дава решения, тя е хранителната среда на мафията. Призоваваме ви към твърди дейности и отстояване на справедливите ви претенции за нормалност, за съблюдаване на човешките права, частната благосъстоятелност и демократичните полезности. Всъщност, това е общата ни борба. БОЕЦ водим тази борба от години и разбрахме, че тя би трябвало да се води до край, без взаимни отстъпки и че не е по силите на един човек или една организация да я докара до край. Нужно е мнозина да осъзнаят, че страха може да бъде преодолян, че можем да се надигнем в директен конфликт против мафията и да печелим тези борби. И да продължим до край. Докато превърнем България в татковина за децата ни, в страна, в която има действително работеща правосъдна система, действителна борба с корупцията, действителна народна власт, правдивост. Държава, в която Истината се приказва без боязън!
В страната на мафията, на Буда, Пеевски и Цацаров, има хора непримирими, които не одобряват да бъдат заложници и жертви. Има хора, които желаят да работят и да отглеждат децата си в родината им. Да мечтаят и да преследват фантазиите си. Да бъдат свободни!

Г. Георгиев-председател УС на Групово дело „ БОЕЦ” "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР