Битката с ГЕРБ и техните остатъци ще продължи много дълго,

...
Битката с ГЕРБ и техните остатъци ще продължи много дълго,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Битката с ГЕРБ и техните остатъци в институциите ще продължи много дълго

Битката с ГЕРБ и техните останки ще продължи доста дълго, до изборната акция и по-късно, това е „ ъндърграунд “, вкопан в службите за сигурност и финансовите институции.

Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ Татяна Дончева от „ Движение 21 “.

„ Само събитието, че началник на ДАНС може да му пристигна на разум пет месеца да си вземе неплатен отпуск е задоволително да бъде неотложно освободен. Това значи, че там се е намирал човек, който няма концепция за национална сигурност и че служи на страната 24 часа в денонощието. Ако той е направил това, тъй като някой му е заповядал, още по-зле, значи това е някакъв „ льольо “, който се намира на сходна позиция по неведоми пътища и е изложил на риск всички нас през годините, в които е оглавявал службата “, добави тя.

Според нея Димитър Георгиев в никакъв случай не е бил глава на ДАНС, по-скоро службата се е ръководела представителите на кръга „ Монтерей “, които са му били заместници и някои други лица отвън ДАНС.

„ Хубавото на това служебно държавно управление е, че има доста хора, които не желаят дълга политическа кариера. Някои ги назовават „ камикадзета “, те са задоволително смели и целенасочени “, съобщи Дончева.

Тя обаче насочи и рецензия към служебното държавно управление: „ Не може да закарате някой „ дансаджия “ от Кюстендил, с цел да го извършите началник на националната сигурност, тъй като няма по какъв начин да се прескачат стъпала, изключително в тази активност “.

Бъдещето на „ Изправи се! Мутри вън! “

„ Споразумението на обединението „ Изправи се! Мутри вън “ завърши на 4 април, по време на късия живот на Народното събрание и в идващите две седмици нямахме диалози. Времето, в което трябваше да решим въпроса по какъв начин се явяваме и дали изобщо се явяваме на идни парламентарни избори наближаваше, тогава пристигна офертата на Корнелия Нинова за договаряния “, описа водачът на „ Движение 21 “.

Тя добави, че е водила договаряния, при които е обикновено и наложително да се регистрира цената на групировката, която Дончева съставлява и съпартийците ѝ и съобщи, че името и ползите на партията са предпазени изцяло.

Преди няколко дни водачите на „ Изправи се! Мутри вън! “ оповестиха, че резервират формата си за идните избори, а Татяна Донева ще води листите във Варна и Русе.

„ Състезаваме се за коалиция „ Изправи се.БГ “, която ще съдържа наставката „ Мутри вън! “ в този момент за финален път. Коалицията ще се съставлява единствено от Мая Манолова и съотношението няма да разреши на никого да скапе групата “, обясни Дончева.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР