Битката наистина е жестока и това показва важността на тези

...
Битката наистина е жестока и това показва важността на тези
Коментари Харесай

Арх. Борислав Игнатов: Крайно време е София да бъде превключена на нова скорост

Битката в действителност е жестока и това демонстрира значимостта на тези избори. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия претендентът на Демократична България за кмет на София проектант Борислав Игнатов.

От моите срещи с хората по улиците виждам страхотна поддръжка, вървим напред, добави проектант Игнатов.

Борим се за всеки глас с ясна стратегия, съответни ограничения, кито са механически в същината си. Основното, което ни разделя с другите претенденти, е, че ние назоваваме главния проблем – корупцията. Единсвеният метод това да бъде решено в актуалния свят е безспорна бистрота с инструментите на актуалните технологии – цифровизация на публичните поръчки. Този инструмент ще спомогне чисто механически да е невероятно подправянето на данните в самата оферта. Ще въведем и електронно разискване на заданията. Това ще подсигурява почтено съревнование, съобщи претендентът на Демократична България за кмет на София.

Заседанията на Общинския съвет и всички комисии ще бъдат излъчени онлайн онлайн, а по-късно ще има електронни протоколи от съвещанията. С дигитализацията ще се вкара отчетност, тъй че да е ясно къде отива всеки лев, изясни проектант Игнатов.

София се ръководи по социалистически през последните 14-15 години посредством задлъжняване на общинските сдружения, съобщи той, като се разгласи за приватизация на "Топлофикация София ".

Архитект Борислав Игнатов уточни още, че ще упорства да бъде преразгледан общият организационен проект на София, като мярка против презастрояването.

Крайно време е София да бъде превключена на нова скорост и да се развива като другите европейски столици, а не да стои на едно състояние, сподели още претендентът на Демократична България за кмет на София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР