Битката на Виктория беше да се справя с малки и

...
Битката на Виктория беше да се справя с малки и
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория Маринова: Не искам да се срещам със Северин

Битката на Виктория беше да се оправя с дребни и огромни несправедливости. Това сподели в предаването „ Тази събота” по bTV Свилен Максимов, някогашен брачен партньор на журналистката Виктория Маринова и ръководител на фондацията „ Направи положително на непознат”. В неделя в Русе ще има огромен концерт в памет на журналистката.

„ Посланието на уредниците към всички, които ще докоснем, е да спрем да мрънкаме, да създадем нещо добро”, акцентира той. „ Всички ние сме длъжни да запазим този неин блян да се оправя с несправедливостите”, безапелационен е някогашният брачен партньор на Виктория Маринова.
bTV Репортерите: ДНК на гибелта За първи път пред камерата на bTV застават проверяващи, взели участие в разкриването на жестокото ликвидиране на Виктория Маринова
Той съобщи също, че не изпитва нужда да се изправи очи в очи против обвинявания за убийството на журналистката Северин Красимиров и да го попита „ Защо?”.

„ Аз знам за какво. Какво да го запитвам този? Винаги когато стане въпрос за това, се пробвам да го пренебрегвам, да го не помни. Не желая да се срещам със Северин. Той е някакъв там. Тотално ми е апатичен. Предпочитам обаче и съм задължен да се концентрирам върху доброто”, безапелационен беше Свилен Максимов.

Той разкри, че не е ядосан, само че призна, че първоначално след случилото се е изпаднал в меланхолия.

„ Бях изпаднал в такова положение, само че в един миг си дадох сметка, че това не е вярно. Ако отговорим на неприятното с неприятно, с изключение на да генерираме ново неприятно, няма какво друго да реализираме. На неприятното би трябвало да отговорим с добро”, акцентира Свилен Максимов.
Северин остава в ареста, призна виновността си отчасти (ОБЗОР) Пред проверяващите Северин е признал за нанесените удари върху Виктория, само че не и за изнасилването.
„ Времето лекува, само че дали ще се излекуваме по-бързо или по-бавно, може би зависи от положителните каузи, които ще създадем през това време”, посочи някогашният брачен партньор на Виктория Маринова.

Той се зарече, че ще продължи всяко едно от нейните каузи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР