Битката между Новак Джокович и Рафаел Надал за рекорда за

...
Битката между Новак Джокович и Рафаел Надал за рекорда за
Коментари Харесай

Макенроу: Джокович не се притеснява да говори открито за рекордите, при Надал не е така

Битката сред Новак Джокович и Рафаел Надал за върха за максимален брой трофеи от Големия шлем наподобява надалеч от своя край, откакто и двамата именити играчи не престават да преобладават в четирите най-важни съревнования от календара. За разлика от сърбина обаче, Матадора в никакъв случай не е заявявал обществено устрема си към водачеството по въпросния индикатор, като точно този друг метод бе бележит от някогашния №1 Джон Макенроу като най-значителната разлика сред двамата тенисисти.

" Те имат изцяло противопоставен метод. Джокович не се тормози да приказва намерено за желанието си да приключи с максимален брой трофеи от Големия шлем, до момента в който Надал се държи по този начин, като че ли за него това няма никакво значение. Въпреки това обаче излиза на корта и дава всичко от себе си за всяка една точка. Изглежда, че тези разлики работят в изгода и на двамата, в случай че се вгледаме в историята и това какъв брой " мейджър " титли е спечелил всеки от тях, тъй че изводът е, че би трябвало да вършиме това, което ви прави щастливи и което съумява да извади най-хубавото от вас.

Предполагам, че от време на време съперниците на Рафа се уморяват да слушат по какъв начин не е можел да усеща стъпалото си. Всъщност на мен персонално ми изглеждаше сносно на Ролан Гарос, само че по-късно той реши да направи някаква процедура, с чието название не съм осведомен. Каквото и да е, наподобява, че се усеща доста по-добре и не изпитва никакви болки, което е ужасно ", разяснява Големият Мак.

Източник: Tennis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР