Битката между БТВ и Нова е жестока.От Нова тв смятат,

...
Битката между БТВ и Нова е жестока.От Нова тв смятат,
Коментари Харесай

Нова тв: Смазахме БТВ

Битката сред БТВ и Нова е жестока.

От Нова тв считат, че форматът на Игри на волята тотално е победил " Фермата " по конкурентната БТВ.

Ето какво оповестиха от малкия екран:

В петъчната вечер българските фенове бяха очевидци на изключителния край на най-гледаното риалити тази есен – петия сезон на „ Игри на волята “. Битката сред тримата финалисти приключи с безапелационната победа на Иван Рълев – един от главните любимци за купата през целия сезон.

Зъботехникът от гр. Симитли завоюва безапелационно първото място на най-екстремния ефирен формат в България и попадна в елитния клуб на първенците, получавайки мечтания чек за 100 000 лева Срещу него на Арената се изправиха компютърният талант Момчил Василев, който приключи втори, и милионерът Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Така Рълев се оказа последният оживял от първото напълно мъжко племе в историята на “Игри на волята ” - Гладиаторите.

Според формалните пийпълметрични данни, измежду аудиторията на възраст 18-49 години, последният епизод от петия сезон на „ Игри на волята “ е гледан от съвсем половината от всички телевизионни фенове. С този резултат NOVA побеждава в съревнованието за зрителско внимание, като и този път го прави с разлика – втората телевизия в класацията е с три пъти по-нисък резултат по същото време.

NOVA

Аналогичен е резултатът на финалния епизод на петия сезон на „ Игри на волята “ и при аудиторията в дейна възраст 18-59 години – 45,2% за NOVA против 15,5% за втората телевизия в класацията.

Резултатите от финалния епизод не са изненада – още при започване на септември беше регистрирана рекордна гледаемост на първите епизоди, а през цялата есен телевизионното предаване остана най-гледаното в страната. NOVA за първи път излъчи по 6 епизода седмично на риалити формата, оставяйки конкуренцията надалеч обратно. Закономерно, петият сезон на „ Игри на волята “ е регистриран и като най-гледаният в историята на предаването.



Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята ” към този момент е отворен. Всички искащи могат да се запишат на платформата на рисковото риалити. Част от участниците към този момент са известни, откакто завоюваха кастинг борбите си на Арената на най-вълнуващия формат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР