Битката е тук. Имам нужда от боеприпаси, не от превоз,

...
Битката е тук. Имам нужда от боеприпаси, не от превоз,
Коментари Харесай

Зеленски е отхвърлил предложението на САЩ да бъде евакуиран

" Битката е тук. Имам потребност от муниции, не от транспорт ", уточни украинския държавен глава, представен от " Асошиейтед прес ", базирайки се на върховен чиновник на разузнаването, директно осведомен с диалога.

" Washington Post " също цитира американски и украински публични лица, които споделиха, че държавното управление на Съединени американски щати е готово да помогне на Зеленски.

Бившият комедиант и артист по-рано изнесе вълнуваща тирада, в която се закле да продължи да се бори. Вчера той укори Запада, че не прави задоволително. Освен това прикани съветския президент Владимир Путин да се върне назад на масата за договаряния. От Кремъл показаха, че са подготвени на сходен ход, само че ще упорстват на своите претенции. От своя страна Съединени американски щати нарекоха предлагането за дипломация на Москва " подправено " и желаеха съветските войски да се изтеглят от Украйна преди да стартират каквито и да било договаряния.

Вчера следобяд съветски медии започнаха да популяризират информация, че украинския президент Володимир Зеленски е напуснал Украйна. Малко по-късно той се появи на видео с екипа си пред държавната постройка.

" Всички сме тук. И по този начин ще остане ", съобщи Зеленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР