Битката е жестока и това показва важността на тези избори.

...
Битката е жестока и това показва важността на тези избори.
Коментари Харесай

Арх. Борислав Игнатов: Следващият мандат ще бъде труден. Трябват десни оздравителни мерки

Битката е жестока и това демонстрира значимостта на тези избори. Ясно е, че ще има втори тур. Това значи, че на първият хората ще изберат кой да поддържат по свое разбиране. На тези избори няма да се избира по-малкото зло. Всеки може да гласоподава за претендентът, който харесва и гласът му няма да бъде изгубен, сподели претендентът за кмет на Демократична България арх. Борислав Игнатов в студиото на предаването „ Плюс-Минус “ по Нова тв.
Ние се борим за всеки глас посредством ясна стратегия и безусловно съответни ограничения, само че главното, което ни разграничава от останалите, е че назоваваме същинския проблем на София - корупция. Тя е по всички етажи на властта - администрация, публични поръчки. Единственият метод това да бъде решено, в актуалния свят, е цялостна бистрота посредством инструментите на осведомителните технологии.
Електронни публични поръчки, обезпечено транспарантно отваряне на всички предложения по едно и също време, без опция за нещо нагласено, което сега е всеобща процедура. Дигитализацията е инструмент, който ще помогне механически да бъде невероятно подправянето на данни при подаването на предложения. Ще въведем електронно разискване на заданията за публични поръчки. Често те водят до дискриминационно предопределяне на един или двама познати до болежка участника.
В процеса на бистрота включвам и общинския съвет. Заседанията му ще бъдат предавани онлайн, ще има електронен достъп и до протоколите за това кой по какъв начин е дал своя вот. Ще създадем и онлайн канал. Гражданите също, посредством своята цифрова еднаквост - Sofia ID, ще могат да получават услуги и информация какво се случва с общината и бюджета, по какъв начин са обосновани разноските.
Следващия мандат ще бъде сложен и би трябвало да се приложат неотложно десни оздравителни ограничения. Тези избори са извънредно значими, а ние предлагаме съответни прагматични решения. В идващите 4 години София ще премине на нова скорост с новите технологии.
 
 
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР