Битката да се извоюва държавата обратно от мафията ще продължи

...
Битката да се извоюва държавата обратно от мафията ще продължи
Коментари Харесай

Октай: Битката да се извоюва държавата обратно от мафията ще продължи още 5-10 години

" Битката да се извоюва страната назад от мафията ще продължи в идващите 5 до 10 години ". Това съобщи пред телевизия " Евроком "   анализаторът Осман Октай.

" Пропаганда е, че не е добре да има предварителни избори по време на война, това е факсимиле. От 2 години ние живеем в доста забавно политическо време. Вълна на митинга, смяна, аз споделих, че смяната ще настъпи постепенно и борбата да се извоюва страната назад от мафията ще продължи в идващите 5 до 10 години. Винаги съм казвал, че българският гласоподавател 30 години живее в илюзия на народна власт, която остави всичко друго, само че не и просвета на народна власт. В България има носталгия по комунизма, живковизма и Съюз на съветските социалистически републики. По-възрастното население продължава да живее с носталгията. Надеждата ни е в тази млада вълна ", разяснява той в предаването " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Случиха се доста забавни събития от първите избори на 4 април 2021г., след три месеца победи Слави Трифонов, а след два месеца Слави загуби от " Продължаваме промяната ", които пристигнаха от нищото. Фалшива е тезата за " леви " и " десни " планове от 30 години насам. Как по този начин, в случай че имаме ние достоверни гласоподаватели и те схващат смисъла на платформите, става по този начин, че вълната трансформира настройките на гласоподавателите. Настроенията на гласоподавателите дефинират изборните резултати ", сподели Октай.

" Идеята, която свързва обединението - антиГЕРБ и антиБойко и вероятно антиГешев - всичко към този момент се ползва. Дори и закрият спецправосъдието, това безусловно нищо не им прави. Това не е правосъдна промяна ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР