Bitcoin халвингът със сигурност ще бъде основен фактор, с който

...
Bitcoin халвингът със сигурност ще бъде основен фактор, с който
Коментари Харесай

Инвеститорите вече нетърпеливо очакват Bitcoin халвинга. Bitcoin, Solana и Bitcoin Minetrix се очертава да скочат

Bitcoin халвингът сигурно ще бъде главен фактор, с който вложителите ще би трябвало да се преценяват. Като цяло това събитие не е без значение и притегля голям интерес измежду вложителите.

Халвингът е плануван за 2024 година, като ще настъпи след по-малко от половин година, а към този момент въздействието му стартира да се усеща – тъкмо както чакаха доста вложители. Пазарните настроения са твърдо положителни (индексът е 72 от 100).



В тази публикация може да видите за какво Solana & Bitcoin Minetrix могат да се окажат огромните печеливши от това.

Основни обстоятелства за Bitcoin халвинга

По време на халвинг събитието на Bitcoin, премиите, които миньорите получават за копаене на BTC блокове, се понижават на половина. Нека забележим и някои исторически данни, както и за какво е от такова значение идният подобен.

  • Халвинг събитията са основна част от икономическата конструкция на Bitcoin и понижават скоростта, с която се основават нови BTC токени.
  • Тези събития при Bitcoin се организират на всеки 4 години, като последното ще се случи през 2140 година В този миг премията за блок ще бъде единствено 0.00000001 BTC (в момента е 6.25 BTC).
  • Последният осъществил се халвинг на Bitcoin се случи през май 2020 година, като премиите бяха понижени от 12.5 BTC на 6.25 BTC.
  • Исторически видяно, тези събития са последвани от бичи пазари и нови исторически максимуми.
  • Поради голям брой външни фактори, халвингът на Bitcoin през 2024 година ще бъде друг от всички предходни такива събития.

Защо съществува Bitcoin халвингът?

Bitcoin халвингът е основна характерност на протокола на BTC, който е основан с избрана цел. Основната му концепция е да управлява и контролира количеството на новосъздадените токени. Bitcoin е основан като отговор на непредвидимостта и неустойчивостта на обичайните финансови системи. Събития като Финансовата рецесия през 2008 година и пропадането на “дот ком ” балона илюстрират проблемите на такива системи, където несъразмерното кредитиране и спекулативни дейности могат да доведат до съществени стопански земетресения.

Bitcoin халвингът е механизъм, който потиска инфлацията и обезценяването на валутата, като последователно понижава количеството на новите BTC токени, които се вкарват в обращение. Това предотвратява привършване на общият предел от 21 милиона токени и подсигурява, че Bitcoin ще остане дефлационна валута, в диаметралност на фиатните валути, които нормално обезценяват с течение на времето заради разнообразни фактори, като да вземем за пример несъразмерното отпечатване на пари.

Какво е смисъла на крипто добива на Bitcoin и каква е ролята на Bitcoin Minetrix?

Крипто добивът на Bitcoin е развой, при който транзакции се прибавят към обществения блокчейн на BTC, а в това време се основават нови токени като премия за майнинг оператори. Този развой изисква потребление на профилирана хардуерна мощ за решение на математически загадки, като по този метод се обезпечава сигурността на мрежата.

Ролята на Bitcoin Minetrix в тази област може да е многопластова. Знаейки, че Bitcoin Minetrix е нов план, той може да дава решения, които усъвършенстват и модернизират процеса на рандеман. Например, посредством потребление на способи като “Stake-To-Mine ” или “Stake-To-Earn ”, Bitcoin Minetrix може да предложи различен и по-ефективен метод за рандеман на Bitcoin без потребността от интензивно потребление на електрическа енергия или закупуване на безценен хардуер. Това би разрешило на повече хора да вземат участие в добивния развой без да имат огромни предварителни вложения .

Освен това, Bitcoin Minetrix може да работи за бистрота и заслужено систематизиране на премиите, осигурявайки по-голямо доверие в системата. В последна сметка, планове като Bitcoin Minetrix може да играят основна роля в бъдещето на крипто добива, като дават новаторски решения и оптимизации за възстановяване на целия екосистем.

Как да купя Bitcoin Minetrix?

За да купите Bitcoin Minetrix , можете да следвате следните стъпки:

  1. Посетете уеб страницата на предпродажбата : Започнете, като отидете на формалния уеб страница на Bitcoin Minetrix. Уверете се, че сте на правилния адрес, с цел да предотвратите всевъзможни измами и фалшификации.
  2. Решете какъв брой ще инвестирате : Преди да започнете с покупката, определете какъв брой желаете да инвестирате в Bitcoin Minetrix. Винаги инвестирайте единствено това, което сте подготвени да загубите, и се уверете, че сте създали добре осведомено решение.
  3. Свържете крипто портфейла си : Ще би трябвало да свържете своя криптовалутен портфейл с платформата. Това нормално се прави, като сканирате QR код или въведете адреса на портфейла си. Уверете се, че портфейлът ви поддържа Ethereum мрежата (според мнозина един от най-хубавите избори е MetaMask).
  4. Завършете транзакцията : След като сте въвели всички нужни данни, последвайте напътствията на платформата, с цел да завършите покупката. Това нормално включва потвърждаване на транзакцията и изчакване на няколко минути (или по-дълго, според от мрежовата активност), до момента в който транзакцията бъде доказана.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР