Bitcoin ETF-ите станаха много популярна тема в последните години, като

...
Bitcoin ETF-ите станаха много популярна тема в последните години, като
Коментари Харесай

Какво е Bitcoin ETF токен и как да го закупя?

Bitcoin ETF-ите станаха доста известна тематика в последните години, като SEC стартира да преглежда заявките на Blackrock, Grayscale и други огромни играчи на пазара.

В този ред на мисли в публикацията ще прегледа Bitcoin ETF токена, който може да бъде новата “звезда ”, която да изгрее на небосклона и евентуално да докара страхотни облаги за своите вложители.

Но какво е Bitcoin ETF токена и какви са изгодите за вложителите? Нека разгледаме по-подробно.

Купете Bitcoin ETF

Какво съставлява криптовалутата Bitcoin ETF?

Токенът Bitcoin ETF е нова криптовалута , която е основана като ERC-20 токен върху блокчейна на Ethereum. Този стандарт обезпечава съвместимостта на токена с необятната екосистема на децентрализирани приложения (dApps) и тържища.

Bitcoin ETF цели да следи напредъка и придвижването на спот Bitcoin ETF-и, които са борсово търгувани фондове, инвестиращи непосредствено в Bitcoin, без потребността вложителите да имат самата криптовалута. Това съставлява доста облекчение, защото до момента вложителите трябваше да купуват и съхраняват своите BTC, което е обвързвано с разнообразни опасности и техническа трудност.

Със своята висока ликвидност, Bitcoin фондовете могат да привлекат забележителен капитал, изключително от институционалните вложители, които търсят експозиция към криптовалутите в своите портфейли без комплексността на директното владеене на Bitcoin.

Bitcoin ETF токенът е умозрителен актив, предопределен както за краткосрочни, по този начин и за средносрочни капиталови тактики, давайки опция на вложителите да вземат участие косвено в триумфа и приемането на Bitcoin ETF-ите.

Купете Bitcoin ETF

Какви са главните преимущества на Bitcoin ETF?

Токенът стартира с ниска начална цена от единствено $0.005 в първия стадий на предпродажбата, което го прави наличен за необятен кръг от вложители и разрешава на мнозина да влязат със относително невисок капитал.

Планирано е цената на токена да се усилва поетапно, достигайки до +36% единствено до края на предпродажбата. Това поетапно нарастване може да подтиква вложителите да купуват рано в очакване на по-високи облаги при нарастване на цената.

С обещаваща годишна рентабилност от 2,727% в стейкинг пула, Bitcoin ETF токенът предлага забележителен капацитет за въздържан приход. Тази висока рентабилност притегля вложителите да залагат (стейкват) своите активи, което в допълнение може да стабилизира цената на токена и да сътвори дълготраен интерес.

Със заложени над 10.6 милиона токена в стейкинг пула, е явно, че общността интензивно взе участие в плана, което може да докара до по-голяма непоклатимост и убеденост за нови вложители.

Купете Bitcoin ETF

Колко мога да печеля с Bitcoin ETF?

Разбира се, всичко опира до толкоз какъв брой тъкмо можете да спечелите, в случай че инвестирате в тази криптовалута. Затова и по-долу ще видите систематизиран сюжет на трите най-използвани тактики, които са използвани за Bitcoin ETF .

Купи и продай

Това е най-популярната тактика за някои вложители, въпреки и екипът зад проетка да не я предлага. Тъй като предлага стъпаловидно нарастване, то в случай че инвестирате $1,000 в този момент, ще можете евентуално да ги продадете с 36% рентабилност.

Потенциал : 4.5/10

Сигурност : 8/10

Дългосрочно закупуване и стейкинг награди

Тази тактика е най-дългосрочната, като ви дава късмет да закупите токени и да ги държите при себе си допустимо най-дълго. Стейкинг пулът дава късмет доста бързо да натрупате капитал, като чакаме доходността да остане огромна най-малко в идващите 10-15 дни. Това е изцяло задоволително да удвоите своите токени, а в идващите 11 месеца да ги извършите най-малко с 200% от горната страна.

Тоест, в случай че инвестирате $1,000 в този момент, то вашата инвестиция ще бъде евентуално оценена на $3000 при същата цена.

Ако резервира цената си при листване ($0.0068) Тъй като купувате на най-ниската допустима цена, то вашата инвестиция от $1,000 може да бъде оценена на $4,080, или близо 4 пъти повече.
Ако доближи $0.01 $1,000 инвестиция при положителни условия може да ви донесе $6,000, или 6Х рентабилност за 1 година.
Ако доближи $0.05 При положително стичане на събитията токенът $BTCETF има късмет да доближи $0.05, което ще значи капацитет за $30,000

Последните два сюжета са главната причина вложителите да се ориентират точно към подобен вид планове.

Потенциал : 9/10

Сигурност : 4/10

Как да закупя Bitcoin ETF токени?

Ако желаете да закупите токени, то в идващите редове ще видите по какъв начин да го извършите бързо и елементарно.

  1. Посетете уеб страницата на предварителната продажба
  2. Изберете какъв брой да инвестирате (средната инвестиция все още е близо $370).
  3. Свържете своя крипто портфейл.
  4. Завършете транзакцията.
  5. След това можете да стейкнете своите токени (ако искате), като ги заложите в стейкинг пула.
  6. Заявете (или оставете) токените си Bitcoin ETF след края на предпродажбата.

Купете Bitcoin ETF


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР