Битата учителка от Гимназията по туризъм в София избра NOVA,

...
Битата учителка от Гимназията по туризъм в София избра NOVA,
Коментари Харесай

Учителката ударена от ученик проговори

Битата учителка от Гимназията по туризъм в София избра NOVA, с цел да опише за случилото се. Миналият вторник Богомилка Николова беше нападната и ударена от собствен възпитаник.

Тя е преподавател от 37 години. 35 от тях преподава в гимназията по туризъм. Сега е в болничен. С лека телесна щета, нанесена от нейн възпитаник. До момента ученикът не е осъден, а учителката изиска да опише какво тъкмо се е случило в гимназията по туризъм. На 20-ти юни майката на Марин е извикана в учебно заведение. С нея приказват класната на сина й, както и педагогическият консултант. На диалога участва и десетокласникът Марин, написа Народоосвободителна въстаническа армия.

Вместо да успокои ученикът, този диалог очевидно го агресира и той потегля да се саморазправя, връхлитайки в учителската стая. „ Аз бях с тил, в един миг чувствам мощен удар и вземам решение, че падат шкафове, а той ме рита с крайник и ме праща на два метра от мястото, където съм. Започна да взима столове, да удря по масите, да крещи нецензурни думи. Извикаха полиция. Извеждайки го от учителската стая той подвигна ръка за нацистки привет ”, описа учителката.



Самият Марин е определил себе си като скинхед в обществените мрежи, а приятелите му знаят за това. Знаели и учителите, а дали са споделили на родителите – не е ясно. С Мартин по този начин и не успяхме да беседваме, негови другари обаче описаха, че повода за нападението е провокация от страна на учителката Николова.

Ако се върне в учебно заведение госпожа Николова още веднъж ще би трябвало да преподава на децата нравственос и право. Да ги учи на това какви са човешките права, полезностите на демокрацията и по какъв начин да вършат честен и виновен избор в живота си.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР