Битата актриса Диана Димитрова миналата седмица даде официално показания на

...
Битата актриса Диана Димитрова миналата седмица даде официално показания на
Коментари Харесай

Битата Диана Димитрова: Вергов се целува талантливо, възхитена съм!

Битата актриса Диана Димитрова предходната седмица даде публично показания на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи. Пред полицията тя е съобщила името на насилника си, откакто месец по-рано взриви обществената мрежа с описа си, че е била пребита на снимачната площадка преди пет години. Звездата от „ Откраднат живот “  е показала Юлиан Вергов за индивида, който й е протегнал ръка, писа ПИК. Преди това в медиите тя неведнъж направи подмятания за самоличността му.

Озадачаващо обаче, е че в годините обратно Димитрова се изказвала изключително ласкаво по адрес на артиста, даже след спречкването посред им. По нейни думи тя е била пребита през 2017 година. В свое изявление пред списание EVA от март 2018 година след инцидентa с багра  д-р Огнянова от „ Откраднат живот “  сипе суперлативи за Вергов. Запитана по какъв начин се целува той, тя дава отговор: „ Целува се... надарено. Със страхотни усещания съм от него като артист, само че не го познавам като човек. Възхитена съм от всичките си сътрудници, които са 100  процентови експерти. Искам още веднъж да благодаря на Евтим Милошев, който е извънредно почтен в работата си с хората “.
Тук идват и подозренията . Какво е трансформирало отношението на Диана към насилника й, та пет години по-късно да опиша за случая и да разбуни духовете в цялата страна, в случай че година след случая с багра го е е възхвалявала в интервютата си. От признанията й пред списанието излиза наяве, че тя още не познавала Вергов добре като човек, а в скорошните й разкрития в предаването 120 минути тя загатна, че е имала любовна случка с бияча си.  Разминаването буди подозрение до каква степен откровена е Диана и икономисва ли значими обстоятелства, с цел да се обясни истината към скандалния случай, написа „ Ретро ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР