Битанската кралица Елизабет II се появи за първи път на

Битанската кралица Елизабет II се появи за първи път на ...

Кралица Елизабет II и Меган Маркъл на официално събитие заедно.


Битанската кралица Елизабет II се появи за първи път на официално събитие заедно със съпругата на внука си принц Хари - Меган Маркъл.

Маркъл придружи кралицата на откриването на мост и театър в град Чешър, Англия. Градската управа ги прие като официални гости и ги привества с обяд. 

Това е първият път, в който американската актриса и сега херцогиня на Съсекс се появява на кралско събитие без съпруга си принц Хари и първият случай, в който двете заедно с кралицата имат общ ангажимент. 

Хиляди почитатели се събраха в Чешър, за да ги посрещнат и поздравят, предаде Би Би Си. Улиците са били изпълнени с британски знамена и сувенири. 

Херцогинята на Съсекс привлече вниманието на модните специалисти с роклята си, която е на "Живанши", а кралица Елизабет II с облеклото си в зелен цвят от нюанса лайм на Стюарт Първин и кралски издържаната си шапка. 

Предстои кралицата и Меган Маркъл да пътуват до Честър, където ще посетят театър "Сторихаус", който бе отворен през май 2017 г. по проект на стойност 37 млн. лири, чиято реализация е продължила две години и половина. 

Източник: manager.bg