Битанската кралица Елизабет II се появи за първи път на

...
Битанската кралица Елизабет II се появи за първи път на
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II и Меган Маркъл на официално събитие заедно

Битанската кралица Елизабет II се появи за първи път на публично събитие дружно със брачната половинка на внука си принц Хари - Меган Маркъл.

Маркъл придружи кралицата на откриването на мост и спектакъл в град Чешър, Англия. Градската администрация ги прие като публични посетители и ги привества с обяд. 

Това е първият път, в който американската актриса и в този момент херцогиня на Съсекс се появява на кралско събитие без брачна половинка си принц Хари и първият случай, в който двете дружно с кралицата имат общ ангажимент. 

Хиляди фенове се събраха в Чешър, с цел да ги посрещнат и поздравят, съобщи Би Би Си. Улиците са били изпълнени с английски флагове и сувенири. 

Херцогинята на Съсекс притегли вниманието на стилните експерти с роклята си, която е на " Живанши ", а кралица Елизабет II с облеклото си в зелен цвят от нюанса лайм на Стюарт Първин и кралски издържаната си шапка. 

Предстои кралицата и Меган Маркъл да пътуват до Честър, където ще посетят спектакъл " Сторихаус ", който бе отворен през май 2017 година по план на стойност 37 млн. лири, чиято реализация е траяла две години и половина. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР