Бисерът на годината сътвори Цвета Караянчева във Варна: „Като председател

...
Бисерът на годината сътвори Цвета Караянчева във Варна: „Като председател
Коментари Харесай

Подпийнала Европа ни гали по главата и лицемерничи 


Бисерът на годината сътвори Цвета Караянчева във Варна: „Като ръководител на Съвета на Европейски Съюз България е центърът на Европа. С България се преценяват всички.“ Така хубаво се преценяват, че сме с най-ниското качество на живот в Европа, с най-ниските приходи и непрекъснато ни хокат, като двойкаджии! Голямо вземане предвид, няма що! Да те държат в антрето, като родственик пристигнал от село, до момента в който Германия, Франция и другите бели страни обядват в хола! Не им ли писна на нашите управници да ги потупват по рамото, Юнкер да гали Борисов и по главата, а да си оставаме най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз?! Явно не им е писнало щом още търпят европейското двуличие!

Пийналият Жан-Клод Юнкер е въплъщение на чиновническа, подпийнала Европа, която не може да реши проблемите си с безработицата, корупцията, мигрантите. Плаща на Ердоган да ги държи в Турция и го съди за властническото му ръководство. С едната ръка дава, с другата шамаросва. Но Ердоган не е вчерашен политик, за разлика от чиновника Юнкер. Той знае по какъв начин да преследва интереса си.

Каква подигравка на ориста?! Русия, която обърна хода на Втората международна война и избави Европа от нацизма, през днешния ден е подложена на наказания от същата тази „благодарна“ Европа?! Опитват се да слагат Путин на колене, само че изпускат обстоятелството, че Русия не е Сърбия, която разпарчетосаха за нула време! И сътвориха наркодържавата Косово.

А Русия ни праща ченге-патриарх да ни хока по какъв начин да означаваме 3-ти март. И президента Радев стои като дънер пред него и мълчи.  Да беше дал думата на Деси Радева, тя като острие във фейсбук можеше да отвърне на наглеца.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР