Бисер Миланов Петното отправи призив до всички българи от затвора

...
Бисер Миланов Петното отправи призив до всички българи от затвора
Коментари Харесай

Бисер Петното се закани на властта от затвора: Наближава времето, когато народът ще ми повярва и ще

Бисер Миланов Петното насочи апел до всички българи от пандиза където излежава 3-годишна присъда първичен непоколебим режим за закана за ликвидиране. Вижте текста без редакторска интервенция: С всички нарушители ще се разправям по незаконен метод, щом страната не желае да обуздае този развой и да отстрани нарушителите от всички сфери на властта. Аз ще се разправям с тях, без значение какви длъжности заемат. По конституция, член 59 гласи, че отбраната на отечеството е дълг и чест на всеки български жител, а измяната и измяната към отечеството са най-тежките закононарушения и се санкционират с цялата суровост на закона.

Така, че аз ще се разправям с тези нарушители, които са недосегаеми от закона, тези нарушители които разрушиха милиони фамилии и изгониха една трета от жителите на благата ни татковина. Всички тези нарушители, които сътворяват обвинявания и подправени закононарушения, с цел да запазят мафиотските си структури от прогнилата с корупция правосъдна законодателна и изпълнителна власт. Тези нарушители дават опасност за националната сигурност на закона. Казах го и на президентските избори, декларирам го и в този момент. Когато ми повярва народа, Румъния ще Ви се стори като цвете и дано си знаете, че това време наближава. Това, че съм пандизчия не значи, че съм нарушител, в противен случай в пандизите е цялостно с почтени хора и с такива, които не желаят да са плебеи в личната си страна, които са направили дребни закононарушения, с цел да си нахранят фамилиите или да се опитат да основат такива, защото с необятно скроената заплата от 200 €, това на практика е невероятно.

Пиша тези редове с чиста съвест на следващия репресиран българин и татко на 3 деца на чието детсво за жалост не съумях да се нарадвам, поради нарушителите, които ми съчиняваха закононарушения, както да вземем за пример следния обир: Представете си драги читатели, в резюме: Беше безоблачен октомврийски ден през 2003 година в 14:30 отивам до автомобила на " пострадалия " нарко дилър Симеон Слънцето, който ремонтира касетофона си в същото време, пред жилищния блок, в който живее и в наличието на още трима негови другари - наркоманчета, му споделям да си даде телефона и касетофона, той доста се уплаши от моята голяма конструкция и без да каже дума ми ги дава, след което отива " единствено след 3 часа до районното, което се намира на 150 м от тях, с цел да се оплаче, последва задържане и разпит на двете лица, които са с мен, след което естествено сме освободени, аз си помислих, че си вършат подбив.

През 2004 година Обаче единствено 5 месеца след случая съм извикан за информация, която продължи 3 год. И 6 месеца, тъй като едното лице, което беше с мен се сетило, че въпросните движимости, за които става въпрос се намирали в тях, макар първичните му пояснения, че такова нещо няма, забележете той ги предава на проверяващия служител на реда, след което същия този проверяващ служител на реда, връща на собсвеника и по този начин, без побой и без материални доказателства и без облаги, аз " правя грабежи и ставам нарушител, в този момент драги читатели отговорете си сами, кой е нарушителя тук.

Разследващия служител на реда, който " връща движимостите ", които доста му трябват на " пострадалия ", прокурорът, който основава обвинителния акт и поддържа обвиняването, съдията Светлана Нейчева, която ме осъжда на 3 години и половина отнемане от независимост, всички последвали правосъдни сформира, като апелативен и висш касационен съд, които удостоверяват присъдата или аз, който не съм и виждал тези движимости или децата ми? А кой е потърпевшия от " закононарушението ", наркодилърът с касетофона, който ме набеждава по заповед от тези, които го закрилят да си продава опиатите или децата ми, които израстнаха без татко, жена ми която се мъчи да се грижи сама за тях или всички останали близки и родственици, които ми помагаха, а мен ме оставете аз съм просто нарушителя, НАЛИ?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР