Бирмингам. Найджъл Фараж, бившият лидер на Партията на независимостта на

...
Бирмингам. Найджъл Фараж, бившият лидер на Партията на независимостта на
Коментари Харесай

Reuters: Пуснаха кондоми с лика на Найджъл Фараж

Бирмингам. Найджъл Фараж, някогашният водач на „ Партията на независимостта на Обединеното кралство “ (ЮКИП) постоянно е имал способността да притегля вниманието на публиката към своята евроскептична идея, само че членовете на партията споделят, че той няма нищо общо с последната сензационна вест: кондоми с неговия лик, предава Reuters .
Сред предметите, които привлякоха най-голямо внимание на конференцията на ЮКИП в Бирмингам, в петък, бяха кондоми в пакетчета, на които бе принтиран лика на Фараж с повдигнати вежди и фразата „ За, когато имате тежък Брекзит “ изпод.
„ Струват по един паунд, или два паунда за четири – Ние в ЮКИП обичаме да вършим покупко-продажби, стига да са положителни покупко-продажби “, съобщи Себастиян Чийк, 20-годишен студент, който е измислил пакетчето и продаваше 200 кондома, с цел да събере пари за младежката организация на фракцията.
До обяд на първия ден от двудневната конференция, съвсем половината от кондомите с Фараж бяха изкупени: „ Това е почитан презерватив... вървят доста бързо “, съобщи Чийк.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР