Бирария с над 100 вида бири. Вкусна храна, която е

...
Бирария с над 100 вида бири. Вкусна храна, която е
Коментари Харесай

Ресторантът BeerBox - цялата география на вкуса и бирите на едно място

Бирария с над 100 типа бири. Вкусна храна, която е приготвена от професионални готвачи или опичаш самичък на грила на масата, с цел да изпиташ двойно наслаждение - както от храненето, по този начин и от опцията да си приготвиш месото самичък и овкусиш както ти хареса. Тематични понеделници с разнообразни култури на хранене. И безвъзмезден паркинг за многочислените гости.
Всичко това е допустимо - в бирарията BeerBox (бул. Александър Малинов 38 в София - в непосредствена непосредственост до спирката на метрото).
Мястото е част от елитните равнища на все по-разширяващата се „ Fast food “ просвета. Тоест, още веднъж служи на интензивно работещи, динамични хора, които скачат от задача в задача, само че се стреми да не прави компромис с усета и качеството , да предложи нещо доста повече от конвейрно произвеждане на хамбургери.
А също така българинът става по-претенциозен, изисква повече и чака повече. Създателите на бирарията BeerBox осъзнават това и построяват нещо напълно друго от съществуващото досега.

И то стартира още от интериора. Стените на заведението са направени от майсторски обработени контейнери, които преди са се употребявали за транспорт на артикули от Китай за Европа. В някои страни прочее ги употребяват и като жилища. Идеята е, че тази технология се развива извънредно доста и разрешава ужасно доста неща. Човек мъчно би се замислил, че сходни чисто функционални материали в действителност могат да се трансфорат в красиви стени. Но в BeerBox е тъкмо по този начин.
Причината да се сътвори този ресторант е така наречен монголско барбекю . По света е известно с разнообразни имена. Идеята му е всеки да може да си подготви самичък храната на личната си маса. Тоест, той получава табла с прясно месо и го слага върху грила, с цел да го направи по собствен усет. На разположение на гостите са и нужните подправки, а те сами могат да изпитат удоволствието от опичането на месото. Което става елементарно, бързо, а храната - по-апетитна от всеки път. Месото е напълно българско , доставено от Ямбол, с чудесно качество.

„ Чисто манталитетно едно такова нещо би трябвало да бъде подчинено на културата на нашата родна кухня, тъй като в последна сметка, в чужбина се подготвят други неща, а аз потърсих нещо, което може да бъде поставено на този грил. И го намирих под една или друга форма “, споделя притежателят Звезделин Минчев.
Последната иновация са тематичните понеделници. Това значи, че всеки понеделник се прави тематична кухня – сръбска, съветска, гръцка, американска. Цялата география на усета.
Която включва и голямо многообразие от бири , въпреки всичко в унисон с името на мястото. Beerbox e първият ресторант, който предлага над 100 типа бира в България , както и лична марка жива бира „ Galeon “ - жанр, който навлиза в страната едвам преди година-две. Създавайки палитра от бири, той дава опция на клиента самичък да избере своята, съгласно личния си усет, а не да избира сред единствено няколко препоръчани.

„ Най-голямо задоволство ни носи да забележим „ резултата на празната чини я “, който ни демонстрира, че клиентите са останали очаровани от храната ни “, споделя още притежателят. Цените са умерени по отношение на качеството и количеството, което кара клиентите да идват освен от „ Младост “, където се намира бирарията, а от цяла София.

Предимствата на този ресторант са доста – като стартираме от другата и уютна атмосфера, несравнима с друга, нетипичното и извънредно забавно подготвяне на ястията, през тематичните понеделници, които водят клиенти от цяла София, разнообразието от храна и над 100 типа бира, до необятните безвъзмездни паркинги, красивата зимна градина, която е извънредно уютна и съставлява приятност за сетивата. А храната гали небцето ви и ви кара да се върнете в “Beer box ” още веднъж и още веднъж. Ресторантът е получил две награди за най-хубава бирария в София през 2016 година и през 2018 година, като оценяването става само и единствено от клиентите, което не разрешава манипулиране на гласовете. Понякога просто качеството е задоволително.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР