Бионсе предупреди, че убива чернокожите с тревожно висока скорост по

...
Бионсе предупреди, че убива чернокожите с тревожно висока скорост по
Коментари Харесай

Бионсе: Коронавирусът убива чернокожите с висока скорост

Бионсе предизвести, че " убива чернокожите с обезпокоително висока скорост " по време на благотворителния концерт " Един свят: Заедно у дома ".
38-годишната певица произнесе буйна тирада по време на изявата си на звездното събитие, което оказа помощ за набирането на пари за битката против пандемията.
Изпълнителката сподели: " Тъмнокожите американци диспропорционално принадлежат към тези съществени елементи от работната мощ, които нямат лукса да работят от вкъщи. Афро-американските общности като цяло са мощно наранени от тази рецесия. Този вирус убива чернокожите с обезпокоително висока скорост тук в Америка ".
Бионсе прикани обществеността да остане внимателна на фона на пандемията.
Тя сподели: " Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме потребност от вас. Имаме потребност от вашите гласове, вашите качества и вашата мощ по целия свят ".
Звездата също изрази своята признателност към хората, които не престават да работят на първа линия, макар опасността от вируса.
Тя показа: " Тази вечер поздравяваме същинските герои - тези, които вършат висшата жертва, с цел да бъдем всички ние в сигурност, нахранени и здрави... ние продължаваме да се молим за вашата сигурност. На тези в хранително-вкусовата индустрия, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските чиновници, които работят, с цел да можем да сме в сигурност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване ".

Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР