Бионсе оглави класацията на Билборд за албуми с продукцията си

...
Бионсе оглави класацията на Билборд за албуми с продукцията си
Коментари Харесай

За осми път: Бионсе оглави класацията на Билборд за албуми

Бионсе оглави класацията на " Билборд " за албуми с продукцията си с кънтри звучене Cowboy Carter, заяви уеб сайтът на изданието.

Певицата застана на върха още с дебюта на продукцията си в чарта. От албума Cowboy Carter, който излезе на пазара на 29 март, са продадени 407 000 еквивалентни единици за отчетния интервал.

Beyoncé has debuted at No. 1 on the Billboard 200 with “Cowboy Carter, ” marking the biggest sales for an album so far in 2024.
— Variety (@Variety)
За осми път Бионсе съумява да се изкачи на върха на класацията на " Билборд ". Тя беше на първото място в подреждането и с продукциите си Renaissance (2022), Lemonade (2016), Beyonce (2013), 4 (2011), I Am... Sasha Fierce (2008), B'Day (2006) и с Dangerously In Love (2003).

Втората позиция в ранглиста е за рапърите Фючър и Метро Бумин We Don't Trust You, който преди седмица оглавяваше чарта на " Билборд ". От него са продадени 131 000 еквивалентни единици за отчетния преиод. We Don't Trust You беше пуснат на 8 март като първия от план с два албума, а продължението му - We Still Don't Trust You, се чака на 12 април. В продукцията вземат участие топ реализатори като Кендрик Ламар, Плейбой Карти, Рик Скот, Травис Скот и Уикенд.

Трети е Морган Уолън с продукцията One Thing at a Time, който се изкачва с една позиция. От албума са продадени 69 000 еквиваленти единици за отчетния интервал.

Beyoncé becomes the first female artist in history to debut at #1 on the Billboard 200 with each of her first eight solo studio albums.
— Pop Tingz (@ThePopTingz)
Ариана Гранде с Eternal Sunshine слиза до четвъртото място от предната си трета позиция в чарта на " Билборд ". От албума, който е на пазара от 8 март, са продадени 58 000 еквивалентни единици за отчетния интервал. 

Челната петица се добавя от Джей-Хоуп от пристан поп групата Би Ти Ес и независимият му албум Hope On the Street. Той дебютира в подреждането с продадени 50 000 еквиваленти единици. Бандата сега е в креативна отмора, до момента в който артистите отбиват наложителната си военна работа.   

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР