Бионсе накара интернет да избухне, след като дебютира с новата

...
Бионсе накара интернет да избухне, след като дебютира с новата
Коментари Харесай

В клуба на блондинките: новата визия на Бионсе ѝ навлече сурови критики

Бионсе накара интернет да избухне, откакто дебютира с новата си платинено руса прическа на премиерата на документалния ѝ филм " Ренесанс "  в Лос Анджелис в събота. Поп дивата изглеждаще зашеметяващо в сребриста рокля на Versace, само че не облеклото ѝ, а косите ѝ бяха в епицентъра на доста развълнуван спор, оставяйки мнозина почитатели раздвоени по отношение на новата ѝ визия.

Някои спекулираха, че музикалната суперзвезда е почнала да избелва кожата си , откакто тя разгласява поредица от фотоси с новата си визия.

Майката на Бионсе, Тина Ноулс, бързо отхвърли изказванията, като сподели, че е„ тъжно “, че „ хората не престават този глупав разказ с ненавист и ревнивост “.
                             

Докато част от потребителите показаха мнение, че платинено русата коса на Бионсе изглежда ужасно, други не бяха по никакъв начин ласкави в оценките си:

" Имам потребност от черна Бионсе ВЕДНАГА “

„ Бионсе наистина изруси същинската си коса в платинено русо. Плешивата епоха настава "

„ Ерата на Бионсе като ледена русокоска е ОТВРАЩАВАЩА “
                             

Други недоволни от смяната на Бионсе даже стигнаха по-далеч, като я упрекнаха в заграбване на културата на белите.

" Защо в този момент е бяла? Дали културното заграбване е нещо едностранчиво? "

" Забавно е, че чернокожо момиче може да стане бяло, като изсветли кожата си и си постави перука на бяло момиче, НО бяло момиче не може да почернява и да носи плитки. [...] Всички се пробвате да сте бели и това е добре, само че не можете да позволите на бял човек да прави противоположното. "

Други почитатели пък опазиха променената визия на звездата, коментирайки какъв брой подмладена изглежда Бионсе с новите си платинено руси кичури.

Един от потребителите в платформата X (бившият Twitter) написа: „ Кажете ми, че Бионсе не е на 25, по дяволите, наподобява толкоз млада и сладка. “

Друг добави: „ Само аз ли го виждам, или тя става по-привлекателна с напредването на възрастта. Просто не мога да схвана за какво... "

Майката на Бионсе побърза да отбрани щерка си от онлайн нападките, като посочи, че външният тип на Бионсе е бил подобен само поради нейния документален филм " Ренесанс " , където цялата тема е обвързана със сребристия цвят - сребриста коса, сребърен килим и сребърно облекло.

Тина Ноулс избухна против критикуващите: „ И вие, простаци, решихте, че тя се пробва да бъде бяла жена и избелва кожата си? “ 
 Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи  Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи  Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи  Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР