Бионсе и Зендая се появиха зашеметяващо на шоуто за мъжко

...
Бионсе и Зендая се появиха зашеметяващо на шоуто за мъжко
Коментари Харесай

Появата на Бионсе и Зендая на шоуто на Louis Vuitton

Бионсе и Зендая се появиха зашеметяващо на шоуто за мъжко облекло на Louis Vuitton в Париж. Двете звезди бяха почетни посетители на шоуто, което означи дебюта на Фарел Уилямс като креативен шеф на мъжкото облекло на стилната къща. Събитието беше дълго чакано и доста звезди демонстрираха поддръжката си за Уилямс.

Бионсе и Зендая направиха фешън изказване с тоалетите си, защото и двете изглеждаха ултра-бляскави в избора на визии. Бионсе носеше жълто сако, панталон с висока талия в същия цвят и десен, и екстравагантна черна рамка слънчеви очила, до момента в който Зендая избра железна сребриста рокля с блейзър и черни ботуши. Двете звезди несъмнено приковаха вниманието с тоалетите си, които идеално допълниха атмосферата на шоуто.

Тяхното наличие беше доказателство за въздействието, което Фарел Уилямс оказа върху стилната промишленост и вълнението към новата му роля в Louis Vuitton.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Louis Vuitton (@louisvuitton)

 

Творческата визия на Уилямс за сбирката мъжко облекло на Louis Vuitton беше високо оценена от критици и фешън запалянковци. Неговата сбирка включваше комбинация от смели щампи, ярки цветове и неповторими силуети, които помогнаха да се отличава сбирката от другите в промишлеността. Включването на Уилямс от улични детайли в сбирката също оказа помощ да стане по-достъпна за по-широка публика. Колекцията беше посрещната с позитивни мнения и доста от тях са разчувствани да видят какво ще донесе Уилямс на марката в бъдеще.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР