Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята 10-та годишнина от сватбата

...
Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята 10-та годишнина от сватбата
Коментари Харесай

Как Бионсе и Джей Зи отпразнуваха 10-ата годишнина от сватбата си?

Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята 10-та годишнина от сватбата с частна вечеря на покрив на постройка в центъра на Лос Анджелис .
 
Миналият месец почитателите спекулираха, че двойката суперзвезди ще пусне неочакван албум на 4 април във връзка 10-годишнината от сватбата им. Те даже допуснаха, че албумът може да бъде включен в турнето " Bey and Jay On the Run II " , което ще стартира на 6 юни и ще продължи до 4 октомври с 48 концерта в Северна Америка и Европа .
   
on Mar 12, 2018 at 6:55am PDT

Но вместо това Hollywood Reporter научи, че двойката е отпразнувала своята годишнина, като е резервирала целия покрив на „ NoMad Hotel “ в Лос Анджелис , който в действителност е новата гореща дестинация в града.
 
Намиращ се в „ Giannini Place “ - историческа забележителност, издигната през 1922 година , хотелът бързо се трансформира в прочут със своята италианска архитектура и въодушевен от Средиземно море басейн на покрива.
   
on Jan 28, 2018 at 3:10pm PST

Сградата разполага и с открита камина , известна като „ Orcus Mouth “, сходна на откритата в градините на Бомарцо в Италия. -->
 
Двойката е наела частен сервитьор и готвач, които да подготвят и сервират храна и питиета.
   
on Apr 29, 2018 at 10:52am PDT

Не е ясно какво е било включено в менюто, само че в предложенията на хотела, направени от неведнъж награждавания майстор-готвач Даниел Хъм и ресторантьорът Уил Гуидара от „ Manhattan’s Eleven Madison Park “, са участвали ястия с печено пиле, бейби прасенце , черна тресчица и за десерт " Мляко и мед " (фин сладкиш със сладолед).
   
on Oct 31, 2016 at 9:51pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР