Бионсе буквално блестеше на европейската премиера на филма Цар Лъв“,

...
Бионсе буквално блестеше на европейската премиера на филма Цар Лъв“,
Коментари Харесай

Бионсе лъсна без бельо на премиерата на филм, показа всичко

 Бионсе безусловно блестеше на европейската премиера на кино лентата " Цар Лъв “, като с визията си съумя да засенчи даже Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс също бе измежду гостите, а двете дами се поздравиха и размениха няколко думи.

Луксозната рокля на Бионсе бе и много пестя. Изглеждаше, че е направена от златно фолио, а това направи певицата същинска кралица на вечерта.

Изпълнителката изглеждаше превъзходно по пътя към аления килим, само че е редно да отбележим, че с изключение на целулитът, който безусловно бе надупчил бедрата й, роклята, на която бе заложила, бе прекомерно провокативна.

Освен деколтето, което показваше обилния бюст на Бионсе, цепката на крайници й стигаше чак до пъпа, а това пък от своя страна сподели, че тя даже не е сложила бельо, въпреки кралските особи, които участваха на събитието.

Бионсе в никакъв случай не се е срамувала да носи голи рокли и постоянно е показвала повече от нужното количество плът. Според почитатели обаче Бионсе е цялостна към този миг, тъй като е бременна с четвърто дете.

Засега подозренията им се подклаждат единствено от клюки, а изпълнителката не е удостоверила такава вест.

" Много бързо качвам килограми. Такива са гените ми. Понякога обаче просто желая да не се преценявам и да кача няколко кг “, призна преди време изпълнителката.

Бионсе споделя, че в случай че е гладна, няма задоволително сила да работи качествено и това в действителност се отразява зле на кариерата й.

Напоследък обаче работата й върви отлично и неслучайно тя влезе в листата на " Форбс " за най-богати звезди.

Освен това певицата е последовател на мнението, че дамите би трябвало да имат сочни извивки, а не да се слаби. Съпругът й Джей Зи постоянно върви с горделивост до своята кралица, написа Шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР