Бионсе буквално блестеше на европейската премиера на филма „Цар Лъв“,

...
Бионсе буквално блестеше на европейската премиера на филма „Цар Лъв“,
Коментари Харесай

Бионсе лъсна без бикини в гола рокля пред Меган Маркъл

Бионсе безусловно блестеше на европейската премиера на кино лентата „ Цар Лъв “, като с визията си съумя да засенчи даже Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс също бе измежду гостите, а двете дами се поздравиха и размениха няколко думи.

От jenata.blitz.bg към този момент ви показахме скандалната визия на Селин Дион, която причлича на ходещ скелет и като че ли е болна от някоя доста страшна болест . Разкрихме ви и какво шокиращо нещо направи Джоли с децата си преди време.

Луксозната рокля на Бионсе бе и много пестя. Изглеждаше, че е направена от златно фолио, а това направи певицата същинска кралица на вечерта.

Изпълнителката изглеждаше превъзходно по пътя към аления килим, само че е редно да отбележим, че с изключение на целулитът, който безусловно бе надупчил бедрата й, роклята, на която бе заложила, бе прекомерно провокативна.

Дженифър Анистън с разтърсващи самопризнания за развода си с Джъстин Теру и пъкъла, през който е минала

Освен деколтето, което показваше обилния бюст на Бионсе, цепката на крайници й стигаше чак до пъпа, а това пък от своя страна сподели, че тя даже не е поставила долни дрехи, макар кралските особи, които участваха на събитието.

Вижте голата рокля на Бионсе, палавата й цепка и огромната й излагация на премиерата, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР