Биологичният потенциал на човека позволява да се живее 500 години,

...
Биологичният потенциал на човека позволява да се живее 500 години,
Коментари Харесай

Може ли човек да живее 500 г.?

Биологичният капацитет на индивида разрешава да се живее 500 години, твърди Бил Марис, президент на отдела за вложения на Гугъл. Според него развиването на биомеханиката и непрекъснатите пробиви в медицината ще дадат на индивида на бъдещето опция да доживее до такава възраст.

Марис оповестява, че Гугъл спонсорира разнообразни започващи компании в региона на диагностициране на съществени болести и генетика. Днес човечеството разполага с всички принадлежности за задълбочено изследване на организма на Homo Sapiens и оптимално увеличение на неговата дълготрайност на живота, упорства Марис.

Той има вяра, че верният метод на живот, здравите предшественици и чистата среда могат да разрешат на човек да живее 100 и двадесет години, само че единствено при помощта на технологиите.

Реймънд Курцвайл, прочут откривател и футуролог, твърди от своя страна, че след по-малко от три десетилетия човек ще се научи по какъв начин да удължи физическото си здраве посредством имплантиране на изкуствени органи, а невробиологията и цифровите технологии ще подсигуряват непреходната работа на мозъка му.

Инфо: лупа.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР