Биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит са си

...
Биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит са си
Коментари Харесай

Дъщерите на Анджелина Джоли, които се обличат като момчета

Биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит са си избрали личен жанр на обличане и избират да наподобяват като момчета . „ Крак повлече “ по-голямата Шайло, която от напълно пренебрегва роклите и полите в дрешника си.
 Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които избират да наподобяват като момчета. Gettyimages
Момичето нормално избира дънки и ризи, а на аления килим минава с момчешки костюми . Чаровницата даже отряза косите си и през днешния ден изпъква с къса прическа. По наклонността се увлече и Вивиан , която на последната световна поява на фамилията също бе избрала костюм.
 Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които избират да наподобяват като момчета. Gettyimages
Преди време медии оповестиха, че Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към експерт поради желанието на щерка си Шайло да бъде момче.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ НА МЪЖКИТЕ МОМИЧЕТА НА АНДЖЕЛИНА И БРАД

Близки до фамилията показаха, че специалистът не е дал еднопосочен отговор дали Шайло е с особени пристрастености, или просто е бунтарка. Специалистът, чието име не се прецизира, е предположил, че в тийнейджърска възраст момичето може да надрасне детските си желания и да стане доста по-женствено.

Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло желае да бъде момче

През 2008 година Брад Пит описа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от фамилията да го назовават Джон . През 2010 година Шайло е декларирала, че желае да е късо подстригана и родителите са се съгласили.

Вижте още за Бранджелина:
Децата на Анджелина Джоли към този момент желаят татуировки

Мадокс за Анджелина Джоли: Майка ми е знамение (СНИМКИ)
 
Анджелина Джоли – една друга холивудска хубавица

Анджелина Джоли с децата си и без Брад Пит в Торонто (СНИМКИ)

Великата обич на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ) По тематиката Брад Пит сподели супер секси визия (СНИМКИ) Анджелина Джоли: С Брад постоянно ще сме семейство Документите за осиновяването на Мадокс от Анджелина Джоли били подправени? Видение в бяло: Неотразимата Анджелина Джоли на кино фестивал (СНИМКИ) Анджелина Джоли: Искам просто да направя подобаваща закуска и да подкрепям дома
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР