Биографията с предговор от Бил Гейтс вече е на българския

Биографията с предговор от Бил Гейтс вече е на българския ...

Сатя Надела с визия за бъдещето в „Да натиснем Refresh”.


Биографията с предговор от Бил Гейтс вече е на българския пазар

От гледната си точка не само на инженер и ръководител, но и на филантроп, Сатя Надела очертава визията си за развитието на технологиите в помощ на обществото

Хората, организациите и обществото могат и трябва да се трансформират в стремежа си към нови енергийни източници, нови идеи и постоянна промяна, смята главният изпълнителен директор на Microsoft Сатя Надела. Той споделя визията си за бъдещото в своята биография „Да натиснем Refresh”, която вече е на българския книжен пазар от издателство Хермес.

Тази книга е за личната трансформация, за промените в Microsoft и технологиите, които скоро ще окажат огромно влияние върху живота на всички хора. Тя оповестява настъпването на нова ера в дигиталните иновации – като изкуствения интелект, смесената реалност и квантовите компютри.

Биографията на Сатя Надела е достъпна от ноември на българския книжен пазар

Книгата, чийто предговор е подготвен от основателя на Microsoft – Бил Гейтс, показва как хората, организациите и обществата могат и трябва да се променят – да натиснат бутона Refresh – в непрестанното си търсене на нова енергия и нови идеи.

Сатя Надела разказва за изумителния си път от детството си в Индия до заставането му начело на компютърния гигант в условия на тежка конкуренция и остра нужда от обновление. Той разкрива как е променил корпоративната култура на компанията и е помогнал Microsoft да преоткрие истинската си същност: създаването на могъща технология, достъпна за всеки човек и всяка организация.

От гледната си точка не само на инженер и ръководител, но и на филантроп, Надела очертава визията си за развитието на технологиите в помощ на обществото. Той призовава лидерите по цял свят да се стремят към интензивното им въвеждане и обучението на следващите поколения. Не просто с цел икономически растеж, а най-вече в името на по-добро бъдеще за цялото човечество.

Сатя Надела е главен изпълнителен директор на Microsoft от 4 февруари 2014 г. Преди това заема ръководни позиции в корпоративните и потребителски отдели на компанията. Родом от Хайдарабад, Индия, Надела живее в Белвю, Вашингтон. Женен е, с три деца.

Източник: technews.bg