Биографията „Намиране на свобода“ все още не е попаднала по

...
Биографията „Намиране на свобода“ все още не е попаднала по
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е опустошена заради книгата за принц Хари и Меган Маркъл - slava.bg

Биографията „ Намиране на независимост “ към момента не е попаднала по рафтовете, само че към този момент стана обект на разгорещени разногласия.
Позовавайки се на надеждни източници, репортерите Омид Скоби и Каролин Дюран хвърлят светлина върху съперничеството на херцозите на Съсекс с кралското семейство, довело до Мегзит.

Много внимание се обръща на херцозите на Кеймбридж. Отбелязва се, че принц Хари се е почувствал афектиран от брат си Уилям след забележката му за бързината на сватбата с Меган Маркъл, само че Кейт Мидълтън в никакъв случай не се е скарвала със снаха си – тъй като в никакъв случай не е била другарка с нея.

Друг кралски специалист, Андрю Нортън, споделя пред австралийското списание New Idea, че Кейт се усеща „ опустошена “ от враждата, обхващаща кралското семейство: „ Кейт безспорно беше мощно наранена от спора сред Хари и Уилям. Тя е смутена “.

Писателят Фил Дампиер добави, че синовете на принцеса Даяна към момента поддържат връзка, само че дефинира диалозите им като „ неестествени и сложни “. Издаването на книгата може изцяло да унищожи остатъците от тяхното другарство и да аргументи непоправими вреди и на двете фамилии.

И макар че Хари и Меган отхвърлят, че са споделяли каквато и да е било информация с създателите на „ Намиране на независимост “, Дампиер е убеден, че те безмълвно са се съгласили с всичко. В противоположен случай двойката незабавно би съдила Скоби и Дюран, както направиха с английския таблоид.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР