Биографични филми, епоси за зли герои и политически драми -

...
Биографични филми, епоси за зли герои и политически драми -
Коментари Харесай

Есенният филмов сезон 2018: От претенденти за Оскар до блокбъстъри

Биографични филми, епоси за зли герои и политически драми - това са част от жанровете, които ще заинтригуват феновете и рецензията през сегашния есенен кино сезон. Няколко месеца преди раздаването на премиите на американската кино академия, някои от заглавията към този момент се чака да бъдат измежду кандидатите за " Оскар ". 

Списанието " Ролинг Стоун " събра някои от най-очакваните за сезона заглавия. Ето някои от тях:

" The Nun " (7 септември)

Разследване на загадъчна гибел в румънски манастир може да се окаже доста подобаващ сюжет за филм на ужасите. Можете да очаквате всички " екстри " от жанра - свръхестествени явления и зли призраци.



" Peppermint " (7 септември)

Не бихте желали да се забъркате с жена, която одеве се е събудила от кома и е схванала, че брачният партньор и щерка ѝ са убити от наркокартел. И изключително откакто разберете, че в продължение на пет години тя се приготвя за възмездие, трансформирайки се в машина за ликвидиране. 

" The Predator " (14 септември)

Завръщане на класиката още веднъж на огромен екран. В града има нов див звяр - смразяващите резултати са обезпечени. 

" Fahrenheit 11/9 " (21 септември)

Режисьорът Майкъл Мур се завръща на екран с нов филм. Този път на прицел е президентът Доналд Тръмп. Очаквайте всевъзможни от нормалните дейности на Мур, като например например пръскането на къщата на шефа на Мичиган Рик Снайдер със нечиста вода.



" The House with a Clock in Its Walls " (септември)

Филм на режисьора Ели Рот с присъединяване на Джак Блак и Кейт Бланшет. Историята е за 10-годишния Луис (Оуен Вакаро), който отива да живее при чичо си в остаряла къща с мистериозно тиктакащо сърце – часовник, който се чува от стените ѝ. Под заспалата фасада на къщата се крие цялостен скришен свят на вещици и магьосници, който Луис несъзнателно разбужда…



" Quincy " (21 септември)

Документален филм за известния продуцент, композитор, музикант Куинси Джоунс, който промени американската музика. Режисьор на кино лентата е дъщерята на Джоунс Рашида. Това е филм за същинска жива легенда.

" The Old Man & the Gun " (28 септември)

Последната роля на Робърт Редфорд (според него самия) е на Форест Тъкър - участник в един от най-големите банкови грабежи в Америка и избягал от няколко пандиза. Лентата " хваща " Тъкър в ранчо, одеве изплъзнал се от полицията и потопен в мемоари за предишното.



" First Man " (12 октомври)

Филм от режисьора на " Ла ла Ленд " Деймиън Чазел, разказващ историята на астронавта Нийл Армстронг, в чиято роля се превъплащава Райън Гослинг. 

" Bohemian Rhapsody " (2 ноември)

Може би един от най-очакваните филми за музикалните почитатели и по-специално за почитателите на " Куийн ". В ролята на Фреди Меркюри влиза Рами Малек, притежател на премия " Еми " за кино лентата " Господин Робот ".



" Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald " (ноември)

Еди Редмайн се връща на екран като вълшебник от " Хогуортс ", който е подготвен да се бие с различен вълшебник - Гринделвалд (в ролята Джони Деп). Едно в действителност " омагьосващо " продължение на поредицата на Дж. К. Роулинг. 

" Aquaman " (21 декември)

Приключение, в което ще ви отведат Джейсън Мамоа, Никол Кидман, Уилям Дефо и Патрик Уилсън. Една същинска подводна авантюра за уединен воин.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР